zoot

Zoya Naked Manicure: cosmetizeaza instant unghiile tale

Un intreg sistem gandit special pentru ingrijirea unghiilor deteriorate: Zoya Naked Manicure. Cosmetizeaza instant si hraneste unghiile pe termen lung cu rezultate spectaculoase dupa prima aplicare:

  • Neutralizeaza decoloratiunile unghiei cauzata de inaintarea in varsta sau pigmentii lacului de unghii
  • Amelioreaza, slefuieste si niveleaza suprafata unghiei deteriorate, cu striatii sau ciobite
  • Confera un ton natural unghiei si un finish perfect.

Iata cateva imagini inainte si dupa aplicarea tratamentului Naked Manicure (fotografiile n-au fost retusate in niciun fel):

Zoya naked manicure pentru unghii deteriorate si ingalbenite
Foto: Zoya

Nu degeaba numeam rezultatele de-a dreptul spectaculoase! Niciun alt produs nu reuseste sa cosmetizeze instant problemele cu care se confrunta unghiile. Tehnologia se bazeaza pe asa numitii ‘perfectori’ care contin difuzoare de lumina, keratina pentru umplere, pigmenti micronizati reflectorizanti si micro peliculogeni pentru a crea o pelicula care cosmetizeaza unghia si-i da un aspect natural.

ZoyaIn compozitia formulei se gaseste si un amestec de proteine, vitamine si extracte de plante care promoveaza microcirculatia si schimbul de oxigen. Pe langa cosmetizare, sistemul imbunatateste conditia si aspectul general al unghiilor tale.

Naked Manicure este o optiune grozava cand vrei sa treci de la manichiura cu gel la unghii naturale. Este si o alternativa perfecta pentru clasica manichiura frantuzeasca si se potriveste femeilor de afaceri si mamicilor care mizeaza pe clasic, pe o manichiura rapida cu un aspect desavarsit. Chiar si barbatii pot apela la aceasta formula datorita aspectului natural.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.