zoot

Zece motive sa te tunzi LOB

Bobul lung, sau, prescurtat lob, este una dintre tunsorile momentului, trendy, accesibila si deosebit de populara printre vedetele trecute de prima tinerete si nu numai. Poate fi tranzitia ideala intre parul lung si cel scurt, o situatie de compromis care te avantajeaza nespus, venind cu numeroase beneficii:

bob lung
Foto via Image.net
Foto via Image.net
  1. Flateaza orice fizionomie. Este singurul bob pe care-l poate purta posesoarea fetei rotunde.
  2. Este o tunsoare practica si usor de intretinut, ideala pentru corporatistele care nu au timp de investit in stilizarea zilnica a parului dar si pentru proaspetele mamici pentru care si o jumatate de ora in plus conteaza.
  3. Este suficient de versatil pentru a putea fi purtat prins in diferite updo-uri, cocuri, chiar si in top knot. Iti permite sa incorporezi impletituri si nu vei duce lispa de idei de coafuri. Nu te restrictioneaza in privinta stilizari asa cum o face parul tuns scurt.
  4. Este o tunsoare ideala pentru parul fin si subtire, dand impresia de volum si densitate. Nu-i de mirare ca tot mai multe vedete care inainteaza in varsta recurg la tunsoarea bob lung, odata cu subtirea naturala a firului de par.
  5. Arata la fel bine pe o textura linsa cat si pe una ondulata. Ba chiar te poti juca si poti experimenta cu texturile atunci cand porti bob.
  6. Iti incadreaza chipul si-ti scoate in evidenta structura osoasa si gatul, fara niciun efort, un look tare atragator pe care persoanele cu par lung il pot obtine doar cand il poarta prins.
  7. Te elibereaza de tot stresul mentinerii, ingrijirii si stilizarii unui par lung. Daca ti-ai purtat parul lung mai bine de cinci ani, stii la ce ma refer.
  8. Te scapa de varfurile despicate care nu-ti fac nicio favoare si pe care nu te induri sa le tai. Iata ocazia.
  9. Te scapa de vizitele dese la salon, permitandu-ti sa faci economii deloc negljabile. O vizita la doua luni pentru a-ti taia din varfuri este mai putin costisitoare decat intretinerea periodica a unui par lung tuns in scari.
  10. Este la moda. Nu stiu daca aceasta este motivul principal pentru care adopti un anumit look, dar nu putem trece peste faptul ca lob-ul este una dintre cele mai trendy tunsori din ultimele sezoane.
tunsoare lob
Foto via Image.net
Foto via Image.net

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.