zoot

Zece lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a te bronza organic

Cat dureaza bronzul organic

Iti arati tot mai mult pielea in hainele sumare de vara si un bronz sanatos este, nu numai dezirabil, ci si necesar. Si tu esti de parere ca pielea alba si pala nu-ti face nicio favoare? Dispui de mai multe optiuni, printre care si bronzul organic.

Daca este pentru prima data cand cochetezi cu bronzul organic, iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii:

  • Bronzul organic nu este permanent. Durata lui medie este de circa o saptamana. Bineinteles, atunci cand este ingrijit corespunzator, un bronz organic poate dura pana la 10 zile. Este bine sa ai asteptari realiste.
  • Bronzul organic nu se ia dupa prima spalare. Pigmentul pe care-l lasa in urma bronzarea organica se ia treptat, pe masura ce stratul superior al pielii se regenereaza. Daca nu-ti place tonul prins, nu ajuta la nimic frecatul pielii sub dus in speranta ca se va decolora.
  • Bronzul organic se va inchide treptat dupa aplicare. Ca si atunci cand aplici un autobronzant, culoarea se va inchide dreptat, pe parcursul zilei. Culoarea are nevoie de putin timp sa se intensifice asa ca nu-ti face griji daca pleci din salon cu un ton mai deschis.
  • Da-te cu oja inainte de programare. Chiar daca este vorba de un strat de lac de unghii incolor, acesta te va proteja in timpul bronzarii organice. Daca ai manichiura deja facuta, nu-ti face griji ca se poate ruina. Unghiile vor fi sterse ulterior.
  • Exfoliaza-ti pielea inainte de programare. Foloseste un scrub pentru corp pentru a indeparta stratul de celule moarte inainte de a te bronza organic. Nu numai ca te vei bronza uniform, bronzul va dura si mai mult.
  • Hidrateaza zonele uscate. Zonele corpului carsu
  • Daca nu vrei sa te bronzezi goala, pentru a evita liniile inestetice, foloseste un costum de baie vechi. Bronzul pateaza tesatura.
  • Hidrateaza-ti pielea zilnic. Daca vrei ca bronzul organicul sa arate bine si sa se pastreze pentru mai mult timp, este necesar sa aplici zilnic o lotiune de corp hidratanta ca pielea sa nu se usuce si sa nu se exfolieze prematur.
  • Nu folosi buretele de baie. In plus, dupa ce iesi din dus foloseste prosopul pentru a tapota usor pielea, nu pentru a freca. Ideea este sa nu-ti exfoliezi pielea pentru cat mai mult timp pentru a pastra bronzul.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.