zoot

Wow! Impletitura coada de peste DUBLA (Video)

Iata o noua tehnica de impletit, avand la baza impletitura coada de peste. Se realizeaza de-o maniera similara, un un singur artificiu adaugat, insa rezultatul final capata noi dimensiuni. Este tipul de coafura wow, care te lasa fara cuvinte, intrebandu-te doar cum s-a putut ajunge aici. Ei bine, tehnica nu este deloc complicata dar, ca orice tehnica noua de impletit, presupune rabdare si exercitiu. Mai jos ai un tutorial pas cu pas al impletiturii coada de peste dubla:

 

 Impletitura coada de peste DUBLA (Video)

Video: Hairstyle Confessions

Inainte de a incepe impletitura asigura-te ca ai o baza cu care poti lucra. Tehnica se deprinde cel mai bine pe parul usor umed, atent periat inainte. Mai mult, daca ai parul rar, vei intampina dificultati in realizarea acestei impletituri si te-ai putea gandi la adaugarea catorva extensii de par de tip clip-on. In plus, dublura impletiturii se vede cel mai bine pe un par cu volum:

  1. Pulverizeaza un spray incarcat cu apa si periaza bine parul.
  2. Prinde-ti o coada de cal joasa, intr-o parte cu ajutorul unui elastic de unica folosinta, de care te poti dispensa (Il vei taia la final). Coada nu trebuie sa fie prea stransa.
  3. La fel ca si in cazul impletiturii coada de peste, varianta simpla, se imparte coada de cal din in doua sectiuni egale.
  4. De-o maniera similara tehnicii clasice, se desprinde o suvita de par din partea laterala a primei sectiuni, doar ca de aceasta data se imparte in doua, partea de jos a suvitei trecandu-se pe dedesubt iar partea de sus pe deasupra, imbogatind a doua sectiune.
  5. Se niveleaza suvitele de par, acum una mai bogata decat cealalata si se executa aceeasi tehnica pe  a doua sectiune.
  6. Opreste-te la varfuri, lasand 5-7cm neimpletiti pentru ca nu vei mai avea cu ce lucra, moment in care prinde un elastic transparent pentru a fixa impletitura.
  7. Daca ai executat corect tehnica, luand si despartind suvite de dimensiuni aproximativ egale, vei observa o impletitura coada de peste deasupra alteia. In cazul celei de desubt vei vrea sa tragi usor de buclele formate la laterala pentru a evidentia mai bine dublura.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.