zoot

Vrei si tu acel par incredibil de stralucitor?

Par stralucitor remedii

Ca o reflexie in oglinda, de o stralucire ireala este parul femeilor care par ca detin secretul absolut. In realitate, este mult mai usor de obtinut doar cu instaurarea unor obiceiuri sanatoase sau mici trucuri la care si tu poti apela.

Clatirea parului cu apa rece

Apa rece inchide cuticula si parul reflecta mai multa lumina. Bucura-te de acest efect temporar de revigorare si limpezeste-ti varfurile parului cu apa rece. Fa din asta un obicei si vei simti diferenta.

Curatarea in profunzime

Parul acumuleaza reziduuri, scalpul se incarca iar parul isi pierde din stralucire si vitalitate. Asa cum iti exfoliezi pielea, trebuie sa-ti detoxifiezi scalpul. O poti face cu un ingredient natural, comun in orice bucatarie, precum otetul de par. Acesta actioneaza atat pe cuticula si stratul exterior al firului de par cat si la nivelul scalpului. Daca nu esti adepta remediilor naturiste, apeleaza la un sampon clarifiant. Foloseste-l doar periodic. In niciun caz acesta nu inlocuieste samponul obisnuit.

Gloss-ul de par

Factorii externi actioneaza asupra parului tau, lasandu-l tern si fara stralucire. Chit ca esti vopsita sau te bucuri de culoarea naturala a parului tau, un tratament gloss ajuta parul sa reflecte mai bine lumina. Parul isi recapata stralucirea si luciul ca si cum l-ai fi trecut printr-un filtru de Instagram. Poti observa efectele tratamentului gloss imediat dupa aplicare. Bineinteles, efectele sunt temporare.

Placa de par

Indreptarea parului cu placa nu este ceva la care ai vrea sa apelezi zilnic caci vei obtine exact opusul unui par stralucitor si sanatos. Insa, sa recunoastem! Cu greu putem reproduce luciul parului trecut chiar si o singura data prin placa de par. Aceasta inchide cuticula firului de par, il aplatizeaza iar acesta reflecta mai bine lumina. Nu apela des la placa de par foloseste o temperatura joasa si nu uita sa aplici intotdeauna protectie termica inainte.

Produsul de finisaj

Poate veni sub diferite forme. Chit ca este un ser, un balsam sau un spray, produsele de par cu efect de luciu redau temporar stralucirea parului tau si revitalizeaza acele suvite terne.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.