zoot

Vrea doar sex?

Asta iti spune intuitia. Stai langa un barbat care vrea doar sex. Dar tu refuzi sa constientizezi asta si speri la o turnura a relatiei in favoarea ta. Poate prin magie, data viitoare iti va aduce flori. Sau te va prezenta mamei. Sesizez un mic suras in coltul gurii tale? Asta pentru ca nici tu nu crezi ca asa ceva ar fi posibil. Bun.

cum_sa_l_mirosi_ca_vrea_doar_sex
Foto: freedigitalphotos.net

[colored_box color=”grey”]Afla daca te vrea doar pentru sex: [/colored_box]

  1. Serile sunt ale tale, weekend-urile sunt petrecute cu prietenii, colegii si familia. Te vrea doar pentru sex. Dupa o zi incarcata de munca. Atunci cand prietenii din anturajul lui dorm imbratisati cu iubitele.
  2. Nu iesiti in locuri publice dar daca se intampla sa va intalniti, pleaca cu tine acasa dupa 5 shoturi. Te vrea doar pentru sex. Pentru ca nu poate pleca acasa cu alta mai buna decat tine. Sau mai usor. Atunci devii o optiune viabila.
  3. Nu te suna decat daca este intuneric afara, tarziu sau vrea sex. Niciodata nu te-a sunat in pauza de masa sa te intrebe ce mai faci. Niciodata nu te-a sunat sa te intrebe cum a decurs interviul de angajare, prezentarea in fata noului client sau conferinta la care ai participat. Desi stia ca sunt momente cruciale in viata ta.
  4. Prietenii apropiati i-ai zarit de la distanta in club sau cand ai tras cu ochiul pe pagina lui de Facebook. Si ce rost are ca tu sa legi prietenii cu colegele lui din generala? Sau sa ii cunosti parintii? Asta te-ar duce cu gandul mult prea departe pe cata vreme el te vrea doar pentru sex.
  5. Aceeasi retea de socializare iti spune mai multe detalii despre viata lui decat o face el. Esti fericita ca ii stii numele de familie. Si programul: disponibil doar in cursul saptamanii, dupa orele 21. Restul ramane mister. Te face sa-l doresti si mai tare?
  6. Isi ia talpasita dupa sex. Misiune indeplinita. De ce ar mai zabovi o secunda? Sau pleaca la prima ora de dimineata. Dupa sex se simte istovit. Plus ca tu ii prepari de mancare.
  7. Nu te poti baza pe el. De cate ori apelezi la el, se eschiveaza, doar este o persoana ocupata. N-are el timp sa te auda plangandu-te ca ai o migrena, ca Max a racit, ca te-ai certat cu seful tau. N-are timp sa te insoteasca la veterinar sau sa iti aduca o pastila. N-are timp sa-ti schimbe stergatoarele de parbriz dar iti recomanda un service cu incredere. El are timp doar pentru sex.

Imagine principala © Maksim Šmeljov – Fotolia.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.