zoot

Video. Vezi cum se realizeaza aceasta coafura cu impletituri. Simplu si rapid.

Tutorialul de astazi vine din partea Scolii de Hairstyling Adrian Niculescu si reprezinta o coafura cu impletituri extrem de simpla si rapida. Nu ai nevoie de tehnici elaborate si nici de prea multa dexteritate. Trebuie doar sa stapanesti impletitura traditionala in trei suvite si vei obtine o coafura versatila, moderna si chic, ideala in acele zile in care esti pe graba si totusi vrei sa faci ceva cu parul tau.

VIDEO: IMPLETITURA SIMPLA SI RAPIDA

Se porneste de la un par curat si descurcat in totalitate. Impletitura se porneste din crestetul capului, de unde selectezi trei suvite cu care incepi impletitura in trei. Cum cobori pe lungimea parului, sectiunile laterale se vor imbogati de fiecare data cu alte suvite din partile laterale, dand impresia de cascada. Se continua impletitura pana ai ajuns la varfuri, moment in care se securizeaza cu un elastic transparent si agrafe de par.

Este tipul de coafura care iti va lua maxim cinci minute, asta in cazul in care ai par foarte lung. O poti purta atat la o iesire casual in oras cat si la o ocazie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.