zoot

Video: Tutorial de machiaj de mireasa acasa, natural si rezistent

Bine-cunoscuta revista pentru femei Allure le arata viitoarelor mirese cateva trucuri de machiaj pentru ziua nuntii. La final se obtine un machiaj de mireasa acasa, natural si rezistent, radiant si seducator. Vei avea nevoie de: crema hidratanta, fond de ten, anticearcan, iluminator, pensula pentru pudra, pudra translucida, blush, fard de ochi in nuanta ‘taupe’, tus de ochi, mascara rezistent la apa, balsam de buze, creion de buze si ruj.

Dupa ce te-ai asigurat ca ai toate produsele cosmetice necesare pentru acest machiaj de mireasa acasa, poti incepe sa reproduci integral pasii din tutorialul de mai jos:

Video: Tutorial de machiaj de mireasa acasa, natural si rezistent

Iata pasii necesari:

Machiaj de mireasa © malyugin - Fotolia
Machiaj de mireasa © malyugin – Fotolia
Machiaj de mireasa © johanjk – Fotolia
Machiaj de mireasa © johanjk – Fotolia
  1. Hidrateaza-ti tenul si lasa crema sa intre in piele timp de 5 minute inainte de a aplica machiaj. Daca vrei un machiaj rezistent, nu uita de baza de machiaj – primer de calitate.
  2. Aplica fondul de ten pentru a-ti uniformiza culoarea pielii. Asigura-te ca ai ales o nuanta care se va potrivi cu nuanta gatului si a decolteului astfel incat sa nu existe diferente de culoare. Daca nu ai o pensula speciala poti aplica fondul de ten cu degetele in cazul unui machiaj de mireasa acasa.
  3. Aplica un anticearcan peste fondul de ten in zona cearcanelor si peste orice alte pete si imperfectiuni pe care doresti sa le acoperi. Aceasta se poate amesteca cu degetele sau cu pensula pana obtii blendingul perfect.
  4. Foloseste iluminator, un truc al makeup artistilor profesionali pentru un machiaj de mireasa. Ia o cantitate mica pe deget si aplic-o, prin miscari de tapotare, pe zona de deasupra pometilor, pe arcada, pe arcul lui cupidon si in colturile interne ale ochilor. Alege culoarea iluminatorului in functie de culoarea tenului tau: usor perlat pentru pielea alba, un roz usor bronzant pentru pielea de culoare medie si bronz auriu stralucitor pentru bielea inchisa la culoare.
  5. Fixeaza machiajul cu ajutorul unei pudre translucide. Se introduce pensula de pudra in produs si se indeparteaza excesul prin scuturare. Se aplica sporadic prin miscari de tapotare, in special in zona T. Mai mult ca sigur vei transpira din cauza emotiilor in ziua nuntii si ai nevoie de un machiaj rezistent.
  6. Machiajul ochilor.  Pentru a conferi rezistenta vei incepe cu aplicarea unui primer. Poti alege nuanta de fard care te avantajeaza sau poti miza pe tonuri neutre de maro care avantajeaza orice culoare a irisului. Linia genelor superioare este evidentiata prin tasare de tuse fine cu ajutorul unui eyeliner maro. Se accentueaza usor codita ochilor. Pentru o privire si mai intensa, aplica eyeliner si pentru interior. Linia tusului poate fi estompata cu ajutorul unei pensule de tip smudge imbibata intr-un fard maro astfel incat sa nu existe linii dure de demarcatie. Nu uita de rimel. Makeup artistul Allure recomanda sa nu folosim gene false in ziua nuntii pentru un machiaj natural pentru ca lacrimile de emotie pot dizolva lipiciul in cazul in care nu detii tehnica perfecta de aplicare a acestora.
  7. Evidentiaza pometii cu ajutorul unui blush. Zambeste in oglinda si aplica un blush piersica sau roz subtil, in functie de subtonurile tenului tau, pe marul pometilor cu ajutorul pensulei speciale pentru blush.
  8. Machiajul buzelor. Vei incepe cu o puternica hidratare cu ajutorul unui balsam de buze apoi vei aplica conturul de buze pe intreaga suprafata a buzelor. Tapoteaza si aplica un ruj natural, dupa care tapoteaza si aplica iar. Stratificarea confera rezistenta in cazul unui machiaj de mireasa acasa.
  9. La final poti aplica un spray de fixare.
Machiaj de mireasa © furmananna - Fotolia
Machiaj de mireasa © furmananna – Fotolia
Machiaj de mireasa Fotolia © malyugin
Machiaj de mireasa Fotolia © malyugin

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.