zoot

VIDEO: Trei tipuri de timpletituri pentru acele BHD (Bad Hair Day)

Cui nu i s-a intamplat sa aiba zile in care parul refuza sa fie coafat, fiind tern si lipsit de vlaga? In plus, te si grabesti, la fel ca in fiecare dimineata. Solutia vine de la Mimi, celebra vlogerita LuxyHair, la al carui canal Youtube suntem deja abonate si consta in trei tipuri de impletituri pentru parul rebel.

Vezi toate tutorialele lui Mimi, LuxyHair : Canal Youtube

VIDEO: IMPLETITURI PENTRU BHD

Pentru primul tip de impletituri se aduce tot parul intr-o parte. Se imparte in doua sectiuni egale. Fiecare sectiune se rasuceste in sens invers fata de cealalta, apoi se incruciseaza ca si cum ai impleti o funie, de unde si numele de impletitura funie sau in doua suvite (vezi tutorial complet aici)Impletitura funie obtinuta se infasoara sub forma unui coc in forma de trandafir. Cocul se prinde cu ajutorul catorva agrafe de par.

Cel de-al doilea tip de impletituri se accesorizeaza cu o caciula, pentru a masca lipsa de volum. Se aduce tot parul intr-o parte si se realizeaza o impletitura coada de peste (vezi tutorial complet aici).

Pentru ultimul tip de impletituri, Mimi opteaza pentru o impletitura funie frantuzeasca. Se incepe cu doua suvite de par din lateral, care se rasucesc si se imbogatesc permanent cu alte suvite de par pan ajungi la baza. La fel de bine ai putea face o impletitura spic pana la baza. Parul ramas se onduleaza in suvite foarte groase, dandu-i volum si miscare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.