zoot

(Video) Trei machiaje din culisele prezentarilor de moda toamna-iarna 2013/2014

Daca ti-ai dorit intotdeauna sa tragi cu ochiul in culisele prezentarilor de moda si sa vezi povestea din spatele machiajului si, implicit, din spatele tendintelor, acum ai ocazia sa o faci. Dick Page, director artistic pentru Shiseido a creat trei tipuri de machiaje, atat de diferite, toate in tendintele sezonului toamna-iarna 2013/2014.

1. Machiaj Marc by Marc Jacobs

Directorul artistic al Shiseido a ales pentru aceasta prezentare un machiaj sofisticat si chic. Dick Page a folosit un amestec de gri taupe pe pleoapa superioara si  fard negru pe partea superioara a pleoapei, raspandind culoarea. Pentru ca aspecul sa fie lucios, Dick a folosit trucul pentru care este deja cunoscut: aplicarea balsamului de buze corector pe pleoape (vezi Shiseido Benefiance Full Corecction Lip Treatment) pentru un look glossy. Machiajul umed a fost continuat si pe buze, unde a amestecat doua nuante de ruj rosu: Sanguine si Drama pana a obtinut nuanta dorita.

 

2. Machiaj Narciso Rodriguez

Pentru machiajul modelor in cadrul prezentarii Narciso Rodriguez, Dick Page a ales un look curat si foarte deschis. Ochii au fost usor definiti de nuante calde de maro, pometii conturati de un blush iar pe buze s-au aplicat nuante naturale, apropiate de culoarea naturala a buzelor. Este un machiaj simplu, minimalist, pur care doar accentueaza trasaturile fetei fara a cultiva intregul look.

 

3. Machiaj Michael Kors

Spre deosebire de machiajele anterioare, in cazul prezentarii Michael Kors, Dick Page a mizat pe un machiar artistic, teatral, avand la baza un smokey eyes pronuntat pe pleoapa superioara si buze Nude, doar patate cu un amestec de trei nuante. Machiajul este unul puternic, sexy si sic.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.