zoot

VIDEO – Sex Workout pentru o viata sexuala mai buna

Penhollow si Young, cercetatori ai Universitatii din Arkansas, pornesc de la o intrebare –

Care este legatura dintre o viata activa si performanta sexuala?

Daca beneficiile psihologice ale exercitiului fizic – inlaturarea stresului, ridicarea starii de spirit, cresterea increderii de sine – au fost demonstrate in studii anterioare, legatura dintre exercitiul fizic si performanta si dorinta sexuala trebuia validata.

Sporirea frecventei antrenamentelor fizice cat si sporirea intensitatii activitatii fizice duc la o imbunatatire a performantelor si dorintei sexuale! (Sursa)

Exercitii fizice pentru o mai buna viata sexuala
Exercitii fizice pentru o mai buna viata sexuala Foto © Maksim Šmeljov – Fotolia.com

Sa aiba legatura doar cu imaginea de sine ? Numeroase aspecte ale imaginii de sine – preocuparea fata de propria greutate, conditia fizica, atractivitatea sexuala si alte ganduri legate de corp care ne trec prin minte in timpul actului sexual – prezic nivelul satisfactiei sexuale in randul femeilor (Sursa) –  studiile nu se limiteaza aici:

C. Meston si altii exploreaza legatura dintre exercitii fizice si sex, concluzionand ca exercitiile fizice pregatesc femeia pentru actul sexual. Nu numai ca exercitiul fizic creste fluxul de sange in zona genitala si stimuleaza excitatia sexuala – dar! – femeile raspund mai intens si mai repede fata de un continut sexual explicit dupa efectuarea unui antrenament.

EXERCITII KEGEL pentru intarirea muschilor pelvieni!

PILATES pentru o viata sexuala mai buna

HIIT – exercitii de anduranta!

1 Comment
  1. Am auzit de Kegel ca ar fi foarte bun! Dar nu am gasit nici un video practic. Pilates fac! Exercitiile alea de anduranta nu cred ca sunt pentru oricine, cel putin nu pentru una ca mine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.