zoot

Video: Machiaj simplu si romantic

Cel mai frumos machiaj de obtine pe tenul curat si sanatos, asa ca fa-ti o rutina din a-ti ingrji constant tenul. Exfoliaza-te si aplica o masca cosmetica natural sau din comert cel putin o data pe saptamana si hidreateaza-ti pielea zilnic. Daca ai un regim alimentar sanatos si bei multa apa, vei porni fiecare machiaj cu un atu: tenul perfect. Cand iti doresti un machiaj simplu si romatic, vei insista pe simplitate si evidentierea trasaturilor tale forte. In cadrul tutorialului de mai jos, Ruby te invata cum sa te machiezi discret pentru o ocazie speciala.

Video: Machiaj simplu si romantic

Vei incepe prin a uniformiza culoarea tenului si a corecta micile imperfectiuni aplicand fondul de ten si apoi corectorul. Machiajul ochilor porneste de la o baza intr-un bej similar culorii naturale a pleoapei. Vei folosi o nuanta de roz pastelata pentru a acoperi intreaga pleoapa mobila si un fard maro deschis in pliul ochilor pentru a le conferi definitie. Daca vrei ca ochii tai sa para mai mari, aplica un creion alb pe conjunctiva ochilor. Nu uita sa iti iluminezi privirea, aplicand un fard alb sub punctul cel mai inalt al sprancenei si in colturile exterioare ale ochilor.

Unul dintre cele mai romatice machiaje este machiajul ochi de pisica. Codita nu trebuie sa fie groasa daca intentionezi un machiaj simplu si romatic. O poti trasa cu ajutorul unui eyeliner lichid sau a unui dermatograf negru sau maro. Ruby prefera sa traga codita de la exterior la interior, insa tu vei folosi acea tehnica care te avantajeaza. Poti estompa linia tusului cu ajutorul unei pensule unghiulare imbibata in fard maro inchis sau negru. Nu uita de mascara.

Pentru buze poti merge pe un rosu nu nuante roz, pornind de la o atenta conturare cu ajutorul creionului de buze. Pentru o mai buna precizie, rujul se aplica cu ajutorul pensulei speciale de buze. Tapoteaza excesul ca sa nu ai surpriza ca acesta sa iti ajunga pe dinti.

Vezi si alte articole din sectiunea Machiaj

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.