zoot

VIDEO: Cum sa porti o fusta neagra basic in trei stiluri diferite

Cum se poarta fusta basic. Carmen Negoita

Carmen Negoita te invata cum sa porti o fusta neagra basic in trei contexte diferite: unul casual, pentru o inalnire informala cu prietenii, unul office, o tinuta potrivita pentru mediul de afaceri si unul cocktail, atunci cand esti invitata la o intalnire chic in oras.

Cum sa porti o fusta neagra basic in trei stiluri diferite

 

Pentru tinuta casual, este suficient sa optezi pentru o camasa mai larga si o pereche de incaltaminte fara toc. Pentru partea superioara a tinutei, Carmen Negoita alege o camasa cu imprimeuri de tip tartan, acele carouri scotiene atat de populare in acest sezon. Avand insertii de rosu de Burgundia, camasa este completata de o pereche de pantofi in stil Oxford, reprezentand una dintre marile tendinte in incaltaminte in sezonul toamna-iarna 2013/2014. Pentru ca este vorba de o tinuta lejer, Carmen Negoita alege geanta tip messenger pentru a o completa, o geanta practica si potrivita.

Pentru tinuta office s-a pus accent pe rigiditatea croielii menita a imprima o nota de profesionalism si seriozitate. Fusta neagra basic este asortata unui sacou ocru, cu croiala simpla, cambrata si o pereche de botine cu toc mediu. Pata de culoare este data de esarfa si de geanta.

Pentru tinuta de seara este suficient sa imbraci fusta neagra basic alaturi de un top fara bretele si maneci, urmand a o accesoriza cu o pereche de pantofi cu platforma si un plic cu un design inovativ. Daca iesirea se anunta pretentioasa, poti purta o palarie semnata Carmen Negoita.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.