zoot

VIDEO: Cum sa iti indrepti parul fara placa, doar prin impachetare

Aveda nu inoveaza doar prin tehnologia de care se bucura produsele de styling si de ingrijire a parului, ci si prin metode unice de coafat. Una dintre aceste metode la care sigur nu te-ai fi gandit este de a-ti indrepta parul fara placa de intins parul, deci fara nicio sursa de caldura. Probabil si tu te-ai intrebat “Cum sa-mi indrept parul pe cale naturala, fara placa?”. Probabil iti vei gasi raspunsul aici.

Tehnica de la baza acestei metode consta in impachetare. Dar sa luam pasii pe rand:

  1. Dupa ce ti-ai spalat parul si inca este ud, aplica baza de styling Aveda Smooth Infusion care are rolul de a netezi si cel mai rebel fir de par. Dupa ce l-ai adaugat in palme, aplica-l uniform cu ajutorul degetelor pe tot parul. Daca vrei sa obtii un par perfect drept, aplica Aveda Glossing Straithener, o emulsie care are rolul de a-ti indrepta parul.
  2. Dupa ce ti-ai pregatit parul cu produsele de styling necesare, vei incepe sectionarea acestui. Coroana se izoleaza de restul parului si se prinde cu un clips pentru a nu te incomoda la impachetare.
  3. Se face o carare pe mijloc sau intr-o parte, locul din care vei incepe sa impacheteze. Se iau suvite de par mici si se piaptana, trecandu-se peste carare. Cand l-ai dus pe tot intr-o parte, impacheteaza-l din nou in jurul capului. Desfa coroana si impacheteaz-o si pe aceasta. Poti adauga si mai multa emulsie de indreptat. Prinde parul in cateva locuri pentru a-l fixa.
  4. Dupa ce parul s-a uscat natural desfa suvita cu suvita si periaza-l. Pentru a vedea tehnica de impachetare, uita-te la videoclipul de mai jos

VIDEO: Cum sa iti indrepti parul fara placa, pe cale naturala, doar prin impachetare

Tehnica se potriveste de minune celor cu parul usor ondulat, dar ai putea incerca si pe parul cret sa ne impartasesti rezultatul.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.