zoot

Vedetele si bradutii de Craciun. S-au intrecut pe ele insele

Bradul de Craciun este adanc inradacinat in traditiile sarbatorilor de iarna. Natural sau artificial, in ghiveci sau in suportul special, bradutul ne da speranta, forta de viata, de apropie de natura si ne face sa credem, din nou, in miracole.

Andreea Balan s-a bucurat de experienta impodobirii bradului in propriul camin dupa 8 ani in care nu a avut brad de Craciun. Intrebata de fanii sai de ce a trebuit sa astepte atata atimp pentru a aduce spiritul sarbatorilor in casa sa, raspunsul Andreei a venit pe cat se poate de sincer si la obiect “Pentru ca fostul meu prieten nu si-a dorit iar singura sa-l impodobesc nu avea farmec”. Din fericire pentru vedeta, multe lucruri s-au schimbat in viata ei si, cu ocazia acestui Craciun, a putut imparti aceasta bucurie cu persoana pe care o iubeste, simtind cu adevarat spiritul sarbatorilor de iarna. Cat despre alegerile facute, Andreea nu si-a iesit nicio secunda din mana. Vedeta a optat pentru un bradut duo, albastru-argintiu, impodobit cu mult bun gust.

bradut andreea balan
bradut andreea balan craciun 2014

Foto: facebook.com/AndreeaBalan

Pentru Craciunul din 2014, Andreea Banica a ales bradul natural in ghiveci, ornat cu luminite si cateva decoratiuni iesite din comun: mici buftine de plus, in doua culori, alb si rosu. Cu cateva globuri la fel de pufoase si fara beteala, bradutul Andreei este pe cat se poate de creativ.

brad de craciun in ghiveci andreea banica
brad de craciun andreea banica

Foto: facebook.com/AndreeaBanicaOfficial

Andra Maruta, alaturi de Catalin si baietelul acetora a reusit sa transforme bradul de Craciun intr-o capodopera, mizand pe decoratiuni atent alese in culori specifice, rosu si auriu. Un brad incarcat si impodobit ca la carte sub care Mosul va lasa numeroase cadouri pentru o familie atat de frumoasa.

brad andra mandruta
brad andra mandruta 2

Foto: Facebook.com/Andra-Maruta-Official

Nici draga noastra Delia nu s-a lasat mai prejos in acest an, alegand un brad de Craciun foarte bogat, impodobit cu decoratiuni elegante care iau ochii invitatilor. Atat de sic! Margelutele, beteala si motivele argintii n-au lipsit de pe bradul Iuliei Vantur, evocand cum nu se poate mai bine spiritul de Craciun.

brad delia
brad de Craciun Iulia Vantur

Foto: facebook.com/DeliaOfficial / facebook.com/IuliaVantur

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.