zoot

Vedetele noastre adora impletitura coada de peste. Incearc-o si tu! (foto)

Iti atragem atentia asupra celei mai populare impletituri: impletitura coada de peste. Atat de rafinata si de sic, incat trebuie sa o incerci imediat. Iubita de catre fashionistele din intreaga lume si purtata de vedete, impletitura coada de peste este atat de versatila, putand fi purtata ca o coafura de sine statatoare sau ca punct de pornire pentru updo-uri sic.

 

Vedetele noastre adora impletitura coada de peste

Iar asta pe buna dreptate, coada de peste castigandu-si reputatia de cea mai sic impletitura de cateva sezoane incoace. Daca iti lipseste dexteritatea sau daca este pentru prima data cand iti implestesti parul folosind aceasta tehnica, iti recomandam o impletitura intr-o parte din doua motive. In primul rand vei avea mai mult control decat la spate, putand chiar asa folosesti un elastic de unica folosinta pentru a-ti prinde coada, elastic care se va indeparta / taia ulterior iar in doilea rand, te poti privi in oglinda in timp ce executi tehnica.

adelina pestritu impletituri
impletituri delia

O impletitura care arata atat de bine pe orice culoare a parului, uniforma sau cu suvite si pe orice textura, dreapta sau ondulata. Bineinteles, highlight-urile si lowlight-uri confera coafurii un farmec aparte, fiind puse cel mai bine in evidenta de catre acest tip de impletituri. In functie de preferintele personale, poti miza pe o impletitura sleek, daca alegi o textura linsa sau o impletitura dezordonata, cand parul tau este cret sau ondulat. Bineinteles, ca poti jongla cu ambele texturi, indiferent de cea naturala.

O impletitura coada de peste dezordonata si deosebit de sic intalnim la Delia. O poti reproduce daca alegi sa-ti ondulezi parul inainte de a incepe sa impletesti, bucurandu-te de mai mult volum. Un alt truc la care poti sa apelezi este urmatorul: trage usor de buclele formate pe laterale si freaca usor parul intre degete, pe ambele parti, avand grija sa obtii o impletitura simetrica.

impletituri delia 4
impletituri delia 2

Impletitura coada de peste poate fi o coafura de sine statatoare sau poate fi punctul de pornire pentru alte coafuri cu aspect spectaculos. Poti impleti doar o suvita folosindu-te de aceasta tehnica, pe care s-o porti libera sau sa o trece peste un coc. Poti chiar sa folosesti coada impletita pentru a forma un updo super sic la fel ca cel al Rocsanei Marcu. Bineinteles ca vei avea nevoie de volum care se poate obtine fie prin modificarea texturii parului, ondulandu-l inainte, fie prin aplicarea catorva extensii de par, asa cum a facut Loredana.

impletituri roxana marcu
coada de peste loredana chivu

Nu mai sta pe ganduri si incearca aceasta impletitura cat mai curand, lasandu-te inspirata de coafurile vedetelor noastre autohtone iar ca sa mai diversifici un pic, Loredana iti propune impletitura coada de cal inversa. Inainte sa te sperii, trebuie sa stii ca tehnica inversa nu presupune decat un mic truc: trecerea suvitelor cu care se imbogatesc partile laterale, pe de desubt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.