zoot

Vedete, aparitii si machiaj in primavara lui 2014. Sa ne inspiram!

Petreceri, strangeri de fonduri, festivaluri de film, toate sunt oportunitati excelente pentru a observa ultimele tendinte in materie de machiaj purtate de vedete. Cum le adopta si cum le poarta, vezi in imaginile de mai jos:

 

1. Machiaj cat eyes exagerat

Un machiaj cu tus mai putin obisnuit a fost purtat de Sophia Blush la cea de-a 5-a editie ELLE Annual Women In Music concert celebration. Daca pleoapa superioara este conturata in mod obisnuit cu tus, lucrurile devin cu adevarat interesante in colturile interne ale ochilor, unde conturul a fost puternic exagerat. Este un machiaj grafic pe care trebuie sa-l porti cu o doza dubla de atitudine.

 

2. Vestitul ruj rosu!

Iti spuneam in posturi anterioare ca rujul rosu este atat de puternic incat machiajul ochilor intra in penumbra. Iata cum Korrina Rico reuseste sa scoata din cotidian un machiaj minimalist aplicand, cu precizie, o nuanta de ruj rosu care se potriveste cu tenul sau usor bronzat.

 

3. Smokey-eyes gri

Daca te intrebi ce machiaj sa porti la urmatoarea iesire in oras, Olivia Wide vine cu o propunere interesanta: smokey eyes gri, machiaj purtat la concertul Revlon Rainforest Fund. Pentru a recrea acest look contureaza-ti ochii cu un creion dermatograf negru (Olivia a folosit Revlon PhotoReady Kajal Intense Eyeliner in nuanta Carbon Cleopatra), intinde-l cu ajutorul unei pensule smudge si aplica un fard de ochi gri (Olivia a folosit nuanta Celestial Silver de la Revlon Luxious Color Diamond Eyeshadow). Obrajii usor atinsi de un blush piersica si buzele Nude completeaza acest machiaj.

 

 4. Se poarta rujul oranj!

O nuanta indrazneata si proaspata, oranjul se poate adapta oricarei nuante de ten. Pentru a ajunge la nuanta ideala, poti combina mai multe culori. Iti propun sa amesteci corai cu rosu.

 

 5. Auriu pentru petrecere!

Daca ar fi sa numim o culoare care se potriveste cu oricare nuanta a tenului, aceea ar fi auriul. Auriul este o culoare calda care deschide privirea si accentueaza culoarea irisului. In functie de nuanta aleasa, poate fi aplicat atat pe pleoapa superioara cat si in colturile interne ale ochilor. Se potriveste de minune cu un machiaj minimalist cu tus sau creion dermatograf negru si buze Nude.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.