zoot

Vedeta cu cel mai frumos par din showbiz

Nu-ti trebuie un ochi de specialist pentru a remarca un par suberb. Tonuri, textura, miscare, toate sunt caracteristici pe care le cauti si le apreciezi in mod involuntar. De cele mai multe ori, responsabil de felul in care parul arata si cade este un stilist experimentat caci ceea ce observam si apreciem este, de fapt, un pachet. Incepand de la tunsoarea potrivita fizionomiei, cu suvite atent filate pentru a incadra chipul si pentru a-i imprima miscare parului lung, paleta de tonuri ‘highlights’ si ‘lowlights’ cu care stilistul da dimensiune parului, pana la coafura atent selectata pentru a pune in evidenta chipul, avem in fata ochilor un intreg.

par Bianca Dragusanu

 

In momentul in care vei percepe complexitatea imaginii unui par care arata bine, vei sti de unde sa pornesti. Intre timp, avem permanent o sursa de inspiratie: Bianca Dragusanu, vedeta care a cochetat cu diferite nuante, cea care obisnuia sa-si schimbe look-ul in mod repetat. Tocmai cand ne obisnuiam cu trecerea la roscat, vedeta ne surprindea din nou cu un blond ravasitor. Aceeasi vedeta care a popularizat ombre dar care s-a intors intotdeauna la suvite, o alegere inspirata care-i confera un look natural. Este vorba de acel look ca si proaspat sarutata de soare, atat de actual si tocmai potrivit pentru inceput de sezon cald. Completat de o coafura cu bucle ‘bouncy’ , acele bucle lejere , in permanenta miscare, care pornesc de undeva de la nivelul barbiei in cazului parului lung, look-ul Biancai este cum nu se poate mai sofisticat.

Daca te indoiesti de faptul ca parul tau poate arata atat de bine, cu siguranta n-ai trecut pragul salonului Geta Voinea UpGround. Iata doar una dintre transformarile de care acesti stilisti sunt responsabili:

geta voinea salon

Foto: Facebook.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.