Varianta simpla de a-ti lega fularul

  •  
  •  

Adauga volum, textura si o pata de culoare intregii tinute, mentinandu-ti in acelasi timp un confort termic optim. Fularul este o investitie buna, fiind atat practic si versatil. Numai gandeste-te in cate feluri il poti prinde astfel incat sa-ti tina de cald si sa-ti confere un aspect stylish.

Gaseste un fular care se potriveste atat ca textura cat si cromatica cu starea ta de moment si invata cea simpla si cea mai stylish modalitate de a-l lega la gat.

 

Varianta simpla de a-ti ega fularul in jurul gatului

De ce sa te complici cand poti alege varianta simpla? Iata un mod de prindere a fularului in trei pasi pe care oricine ii poate reproduce, indiferent ca este vorba de un domn sau o doamna. Nu-ti cere sa-ti pui imaginatia la incercare de fiecare data si nici sa teĀ  complici atunci cand esti pe punct de plecare, de cele mai multe ori in graba.

Retine acest truc stilist pentru a nu ramane niciodata in pana de idei.

Cum sa ti legi fularul 1

Alege un fular lung si impatureste-l in doua, aliniand extremitatile (daca are terminatii franjurate, este cu atat mai important a le situa la acelasi nivel).

Cum sa ti legi fularul 2

Creeaza un spatiu in bucla formata si introdu varfurile prin spatiul format.

Cum sa ti legi fularul 3

Potriveste-l la baza gatului si aranjeaza extremitatile. Nu-ti mai ramane decat sa imbraci haina de iarna preferata pentru a putea face fata si celor mai scazute temperaturi.

Atat de simplu, practic, rapid si stylish, ramane varianta noastra preferata ori de cate ori nu avem dispozitia sau timpul necesar pentru a experimenta noi modalitati de prindere.

Poarta fularul la paltoane dama elegante.


  •  
  •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro