zoot

Usuca-ti parul de doua ori mai repede

Iata cum sa ti usuci parul mai repede

Petreci zeci de minute incercad sa-ti usuci si sa dai forma sau volum parului proaspat uscat? Si noi obisnuiam sa facem asta, pana am invat cateva trucuri care ne permit sa ne uscam parul mai repede. Ti le impartasim in randurile care urmeaza:

Nu sari peste aplicarea balsamului de par

Poate parea contraintuitiv la prima vedere caci poti economisi cateva minute insa balsamul nu numai ca hraneste si inmoaie firele de par, le ajuta sa se usuce mai repede. Siliconii se ataseaza de fiecare fir de par in par si sigileaza cuticula, respingad apa in proces.

Elimina apa in exces cu ajutorul unui prosop din microfibre

Iti spuneam adesea sa fii blanda cu parul tau si sa renunti la a-l freca cu prosopul. Continuam sa propovaduim aceeasi teorie. Probabil te intrebi cu ce poti inlocui acest obicei nociv. Ei bine, cu simpla tapotare! Dar nu-ti tapota parul cu un prosop obisnuit. Daca vrei sa economisesti timp, investeste intr-un prosop din microfibre: textura moale a acestora absoarbe aproape de doua ori mai multa apa din suvitele de par! Infasoara-ti parul intr-un turban si preseaza.

Pregateste-ti parul

Din toate experientele noastre cu diferite produse de styling am ajuns sa gasim un hibrid de care suntem mai mult decat multumite. O crema modelatoare cu rol disciplinant care, pe langa efectul de styling, ofera si protectie termica. Se comporta ca un tratament leave-in care netezeste si sigileaza cuticula parului, il disciplineaza si-i ofera protectie contra oricarei surse de caldura.  Este vorba de Kerastase Discipline Keratin Thermique care s-a dovedit a grabi uscarea parului cu pana la 50% si a preveni ruperea firelor de par cu pana la 87%. In plus, n-ai nevoie decat de 1-2 picaturi pentru un par mediu-lung la fiecare utilizare.

Alege un uscator ionic

Pentru a-ti usca mai repede parul, n-ai nevoie de o treapta superioara de caldura ci de un flux de aer puternic si o functie ionica. Pe langa faptul ca reduce efectul electrostatic, ionii permit o distribuire uniforma a caldurii, atrag umezeala si usuca parul mai repede ca tu sa te bucuri de un par stralucitor, in cel mai scurt timp.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.