zoot

Updo simplu, elegant, de ocazie (Video)

 Daca esti in cautare unei coafuri simple si rapide pe care sa o porti la o ocazie si pe care o sa reproduci cu rapiditate in confortul propriului tau camin, iata propunerea Parikmaxer TV: un updo simplu, elegant si rapid, pentru care nu ai nevoie decat de cateva agrafe, un elastic subtire si transparent si un pieptene de tapat la radacina. Iti propun sa urmaresti cu atentie tutorialul pas cu pas si sa incerci aceasta tehnica de coafura cel putin o data inainte de marele eveniment pentru a fi sigura ca-ti iese.

 

Updo simplu, elegant, de ocazie (Video)

 

Iata cum se face aceasta coafura eleganta, de tip updo:

  • Tapeaza partea superioara a parului, suvita cu suvita si pulverizeaza putin fixativ pentru a fixa volumul. Foloseste un pieptene pentru a nivela suprafata parului si prinde calota cu o agrafa.
  • Sectioneaza si periaza partile laterale ale parului si prinde-le la spate cu un elastic subtire si transparent.
  • Tapeaza codita obtinuta si rasuceaste-o pe deget, fixand-o cu o agrafa
  • Periaza parul ramas liber pe spate si introdu varfurile in orificiul ramas liber deasupra coditei formate din partile laterale. Varfurile ramase libere le poti trece peste elastic, ascunzandu-le apoi in updo si fixand coafura cu agrafe.
  • Pentru un finisaj perfect si pentru o coafura rezistenta, aplica fixativ cand coafura este gata.

Sfat: Realizeaza coafura urmand recomandarile pas cu pas. Pune <pauza> dupa fiecare pas si asigura-te ca ti-a iesit la fel ca in tutorial. Daca dispui de ajutorul unei prietene cu atat mai bine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.