zoot

Updo innodat: coafura simpla, gata intr-un minut!

N-o sa-ti vina sa crezi cat de simplu poti recreea aceasta coafura. Cu un aer cautat si sofisticat, nu-ti cere decat sa stii faci un nod. Bine, mai multe noduri. De aceea am numit-o un updo innodat, o coafura simpla pe care o poti face cu un minut inainte de a iesi pe usa dar si pe bancheta din spate a taxiului cand esti in intarziere. Urmareste tehnica, exerseaz-o putin si vei obtine un look instantaneu sic.

Vei avea nevoie de:

  • un elastic de par subtire si transparent
  • cateva agrafe de par pentru fixarea coafurii

Updo innodat: coafura simpla, pas cu pas

Periaza-ti parul si adu-l pe spate. Sectioneaza partile laterale, adu-le la spate si prinde-le intr-un nod lejer. Imbogateste cele doua suvite de par din partile laterale si fa un alt nod. Repeta pana ajungi la baza gatulu si fixeaza coada de cal cu un elastic transparent. Daca ai parul mediu, sau nu foarte lung, ruleaza-l pe degete si ascunde-l la baza gatului cu ajutorul catorva agrafe.

Coafura updo 1
Coafura updo 2
Coafura updo 3
Coafura updo 4

Coafura updo innodat

Tocmai ai obtinut una dintre cele mai simple coafuri pe care le poti purta intreaga vara. O coafura care nu-ti rapeste nici prea mult timp, nici nu te copleseste cu tehnici greu de insusit. In plus, este foarte versatila, putandu-se purta atat la cursuri cat si in timpul liber.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.