zoot

Un ten perfect, canava unui machiaj de zi

Tenul proaspat, luminos si ingrijit este canava ideala pentru un machiaj de zi. Chiar daca tenul tau are imperfectiuni, produsele cosmetice potrivite te vor ajuta sa le maschezi intr-un mod aproape imperceptibil. Vrei sa stii cum? Iata pasii de urmat:

  • Curata-ti tenul in profunzime folosind produse cosmetice potrivite tipului tau de ten. Aplica o lotiune tonica pentru a tine sub control excesul de sebuum, mai ales in timpul verii. Hidrateaza-ti tenul in profunzime cu o crema hidratanta cu factor de protectie solara si profita de acest ragaz pentru a efectua un scurt masaj al fetei prin miscari circulare si usoare ciupituri.
  • Aplica o baza de machiaj inainte de fondul de ten sau crema coloranta. Iti spun, din momentul in care o vei incerca pentru prima data, va deveni un produs indisipensabil din trusa ta cosmetica iar aplicarea machiajului nu va mai fi niciodata la fel. Poate acesta este si motivul pentru care primerul a deveni un produs atat de popular. De la prima aplicare vei observa un ten mai luminos, linii fine umplute si o piele catifelata. Dar asta nu este totul. Fondul de ten se va intinde mult mai bine iar machiajul va rezista mai mult pe durata intregii zile.
Machiaj natural de zi. Baza machiaj. 1. L'Oréal Paris Magic Lumi Light Infusing Primer 2.  L’Oreal Studio Secrets Face Primer 3. L’Oreal De-Crease Eyeshadow Base
Machiaj natural de zi. Baza machiaj. 1. L’Oréal Paris Magic Lumi Light Infusing Primer 2. L’Oreal Studio Secrets Face Primer 3. L’Oreal De-Crease Eyeshadow Base
  • Aplica un fond de ten cu textura usoara sau o crema coloranta de tipul BB Cream. Nu trebuie sa aplici o cantitate mare si nici macar pe intreaga suprafata a pielii, ci doar suficient pentru a uniformiza culoarea tenului, in functie de necesitatile fiecaruia. Foloseste o pensula speciala nu numai pentru a economisi produs ci si pentru o aplicare ireprosabila.
  • Alege cu grija anticearcanul potrivit. Anticearcanul vine in mai multe nuante in functie de subtonurile imperfectiunilor pe care vrei sa le camuflezi. Intreaga idee este sa le neutralizezi, nu sa le scoti si mai mult in evidenta. Daca cearcanele tale au subtonuri de albastru, mizeaza pe un anticearca cu subtonuri portocalii; daca sunt mai degraba rosii, incearca anticearcanul in nuante de galben.
Machiaj natural de zi.Ten perfect
Machiaj natural de zi.Ten perfect
  • Daca vrei sa iti conturezi tenul, alege sa o faci delicat, cu o pudra bronzanta cu doar cateva nuante mai inchise decat tenul tau. Aplic-o cu ajutorul unei unei pensule speciale sub osul pometilor, pe tample si pe linia maxilarului, continuand spre gat. Aspectul ar trebui sa fie unul ca proaspat sarutat de soare.
  • Pometi sculptati chiar zi in cazul unui machiaj de zi? Aplica un strop de blush pe osul pometilor, urmand o forma de lacrima.
  • Nu-ti mai ramane decat sa aplici strategic iluminatorul in zonele in care lumina cade in mod natural: deasupra pometilor, in colturile interne ale ochilor, pe arcada, sub punctul cel mai inalt al sprancenei, pe podul nasului si barbie.

Foto: image.net

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.