zoot

Un model de unghii inspirat de toamna

Odata cu schimbarea anotimpului, Vlogeritele devin din ce in ce mai creative, cautand surse de inspiratie in cele mai inedite locuri. Si cum succesiunea anotimpurilor este o sursa de inspiratie in sine, Sabrina Kitzlinger  iti propune un model de unghii inspirat de toamna. Pentru a crea acest model de unghii vei avea nevoie de: o oja de culoarea vinului rosu de Burgundia, o oja metalica aurie si un lac cu sclipici auriu.

Modelul de unghii propus de Sabrina are la baza tehnica manichiurii frantuzeste inverse, caz in care semiluna unghiei are o culoare diferita fata de restul unghiei. In cazul acestui model, semiluna unghiei ia forma V-ului Chevron, obtinut cu ajutorul a mai multe bucatele de scotch.

 

Cum poti obtine acest model de unghii inspirat de toamna?

  • Se aplica pe unghii un strat de lac de oja de culoarea vinului de Burgundia. Ideal ar fi ca inainte sa aplici si un strat de Base Coat pentru a-ti proteja unghia si pentru a conferi rezistenta manichiurii. Astepti ca primul strat de oja sa se usuce complet inainte de a aplica bucatele de scotch.
  • Pentru a crea acest model de unghii, vei taia 20 de bucatele de scotch. Ca sa nu risti ca indepartarea scotch-ului de unghii sa iti indeparteze si un strat de oja, poti lipi anterior acele bucatele de unghii pe podul palmei, ca o parte din lipici sa se transfere pe mana, ramanand suficient incat sa nu iti afecteze manichiura.
  • Pe fiecare unghie in parte se aplica doua bucati de scotch la baza unghiei, in zona semilunei, astfel incat sa obtii un V.
  • In continuare, vei colora suprafata in V ramasa libera cu ajutorul unei oja metalice sau cu sidef. Sabrina a ales un auriu, care se potriveste perfect acestui model de unghii.
  • Asteptand cateva secunde ca cel de-al doilea strat de oja de unghii sa se usuce, se indeparteaza bucatile de scotch, de preferat cu ajutorul unei pensete.
  • La finalul acestui model de unghii, se aplica un strat de oja cu sclipici sau alte insertii care accentueaza ideea de toamna. Lacul va nivela cele doua straturi de oja aplicate anterior.

Pentru mai multe modele de unghii, aboneaza-te la canalul YouTube al Sabrinei Kitzlinger

Vezi si alte modele de unghii

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.