zoot

Un mod cel putin ciudat de a exersa cu Prancercise

Se auto-proclama ca fiind o revolutie in industria fitnessului, Prancercise® este o forma cel putin ciudata pentru aceia dintre noi care nu au mai auzit de aceasta forma de a exersa. Prancercise vine ca o alternativa la programele de fitness plictisitoare dar si o modalitate de a ne exprima. Atunci cand efectuezi exercitii Prancercise iti imaginezi ca esti un animal frumos, un simbol al frumusetii, tariei si andurantei iar atunci cand exersezi iti eliberezi mintea de orice imagine a sinelui, adoptand miscari naturale si distractive.

Dupa cum poti observa in videoclipul demonstrativ, aceste exercitii de fitness sunt inspirate de mersul si topaiturile calului, prin care poti obtine excelenta fizica si spirituala, conform autoarei acestui program Joana Rohrback.

Chiar daca vei cauta cuvinte sa descrii acest tip de antrenament, probabil toate cele care iti vin in minte nu sunt in masura sa ii ofere o descriere adecvata. Pare ridicol la prima vedere, insa imaginandu-te zburdand liber pe o pajiste, te incearca instant un sentiment de libertate.

Prancercise
Mai multe detalii: Prancercise.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.