zoot

Un machiaj natural care te pune in valoare

Vrei sa-ti pui in evidenta trasaturile fara sa folosesti mult machiaj? Nicio problema! Mai jos vei gasi toate trucurile de care ai nevoie pentru a obtine un machiaj ireprosabil si cat mai natural.

Machiaj natural care te pune in valoare

Baza de machiaj

Pentru un machiaj cat mai natural poti alege o crema coloranta, precum BB cream. Iti deschide pielea fara sa arate sau se simta incarcata. Daca ai nevoie de mai multa acoperire, alege un fond de ten care se confunda cu tonul pielii tale. Fondul de ten in nuanta potrivita pare ca dispare dupa ce-l tapotezi in piele cu ajutorul unui buretel. Pentru un aspect cat mai natural il poti amesteca cu o parte crema hidratanta.

*** Ca fondul de ten sa se intinde mai bine si sa reziste mai mult pe piele incepe cu un primer.

Corector

Cand vine vorba de un machiaj natural, telul tau este sa ascunzi imperfectiunile fara sa-ti acoperi piele in prea mult produs. Asigura-te ca anticearcanul sau corectorul are o tenta galbena. Acesta ascunde imperfectiunile si roseata pielii fara sa adauge multa culoare. Foloseste-l doar si numai in zonele cu probleme, precum zona de sub ochi sau cea din jurul narilor. Pentru a acoperi cosurile, tapoteaza un strop de produs si amesteca pana capata un aspect natural.

Machiajul ochilor

Un machiaj natural este cel care foloseste culori potrivite tonului pielii tale. Cat de multa culoare folosesti, tine de particularitatile chipului tau si context. Cele mai potrivite culori pentru machiajul natural al ochilor sunt neutre. Incearca tonuri de bej, maro, auriu sau pruna si foloseste gri carbune pentru a-ti evidenta pleoapa superioara si genelor.

Accente de culoare

  • Daca ai nevoie de un strop de culoare in obraji, foloseste un blush crema. Zambeste larg si aplica-l dinspre pometi spre tample. Nuanta blush-ului ar trebui sa reproduca in obraji acea roseata naturala pe care-o capeti in urma unui antrenament.
  • Cu atat de multe optiuni in materie de textura si finisaj, atat lucios cat si mat, nu duci lipsa de inspiratie. Pentru buze cu aspect natural, alege lip stain-ul, un balsa de buze culorat, cu o formula usor transparent care reflecta culoare. Sari cu totul peste creionul de buze si aplica direct culoarea.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.