zoot

Uite cum se antreneaza si ce sport practica, mai nou, Andreea Raicu

De cateva saptamani ma antrenez intens la bag boxing!” – spune Andreea pe pagina sa oficiala de Facebook. O credem pe cuvant si nu putem decat sa admiram conditia fizica in care se ragaseste vedeta. Daca alte nume celebre au avut probleme cu greutatea, osciland sau cazand mult sub greutatea normala, Andreea Raicu este una dintre femeile cu o greutate constanta, avand grija permanent de sanatatea si conditia sa fizica.

andreea raicu bag boxing

Sursa Foto: Facebook.com/AndreeaRaicu.ro (click)

Ce este bag boxing si la ce te ajuta, poti afla direct de pe site-ul Andreei, un site cu un bogat continut informational si foarte util femeii moderne. “Bag Boxing! Poate suna putin cam masculin insa este un sport pe care ar trebui sa il incerce orice femeie!” Ne-ai convins, Andreea!

Mai mult, poti incerca acest sport alaturi de Andreea si antrenorul de fitness Troy Dureh la cea de-a patra Conventie Internationala de Fitness, sambata pe 12 aprilie, intre orele 17.45 – 18.45 la Hotel Caro din Blvd Barbu Vacarescu, Sector 2. Daca alegi sa cumperi biletul pana pe 11 aprilie, pretul acestuia este de 300 lei (TVA inclus) iar dupa aceasta data, creste la 400 lei.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.