zoot

Uite cum arata french-ul in viziunea moderna

Clasica manichiura frantuzeasca a fost si va ramane una dintre preferate noastre, versatila si feminina, se preteaza oricarei circumstante dar atunci cand vrei sa-i dai o nota aparte, tehnicile moderne de nail art iti sar in ajutor. Aceeasi manichiura, in culori, texturi si forme moderne. Iata cum arata french-ul in perioada curenta:

  • Tips-ul frantuzesc este decorat cu sclipici si batoane fimo.

modele unghii french moderne

Foto: DIYNailArtDesigns / Flickr.com CC
  • Cine a spus ca tips-ul frantuzesc trebuie sa fie neaparat alb, foloseste culori puternice sau negru si picteaza-ti unghiile cu ajutorul unei pensule de nail art.

unghii modele noi

Foto: DIYNailArtDesigns / Flickr.com CC
  • Foloseste culorile pastel, deosebit de populare chiar si anotimpul rece si puncteaza petalele unei flori cu ajutorul unui instrument de punctare.

unghii de primavara

Foto: DIYNailArtDesigns / Flickr.com CC
  • Foloseste un buretel cosmetic pentru a tapota unghia cu culoare, dandu-i un efect de degrade. La fel de bine poti folosi sclipiciul in locul lacului de unghii.

modele de unghii french in degrade

Foto: Helmetti / Flickr.com CC
  • Daca iti lipseste dexteritatea in a manui instrumentele de nail art, exista o solutie a indemana oricui: oja matrita cu stampila. Imprimeul dorit se transfera de pe sablon pe stampila iar de pe stapila direct pe unghii. Simplu si eficient.

french cu matrita

Foto: Helmetti / Flickr.com CC
  • Pe langa accesorizarea cu diferite accesorii si pietrecele, poti incerca punctarea unor bulinute mici pe unghii. Un model care poate complementa o piesa vestimentara cu bulinute.

unghii french cu bulinute

Foto: kittynailpolish / Flickr.com CC

Experimenteaza cu texturi, instrumente si tehnici de manichiura noi pentru a-i conferi valente actuale clasicii manichiuri frantuzesti.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.