zoot

Uite ce bine i-ar sta proaspat tatic celui mai convins burlac din Romania (foto)

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai doriti barbati din Romania, un model de stil si eleganta la care multi barbati aspira. Ravnit si admirat, designerul a ramas un burlac convins la cei 48 de ani ai sai. Asta nu inseamna ca nu a avut relatii de lunga durata, din contra. La bratul lui Catalin Botezatu am vazut foarte multe femei frumoase insa toate relatiile acestuia au fost trecatoare.

“Cred ca le-am facut pe toate, le-am vazut pe toate. Am avut, fara sa ma laud, in patul meu, in sensul bun al cuvantului, am facut dragoste de cele mai multe ori, cele mai frumoase femei din Romania si nu numai”. – a declarat designerul intr-o emisiune recenta Wow Biz de la Kanal D.

Designerul nu face public numele celor cu care a avut o relatie de dragoste din respect pentru el insusi. De altfel, intotdeauna a fost discret in privinta vietii sale personale, respectandu-si fostele partenere dar si femeia, in general. Un comportament tipic de gentleman.

Dupa atatea relatii, Catalin declara ca este pregatit sa se iubeasca o singura femeie dar nu este pregatit de casatorie. Se pare ca designerul nu ia in calcul aceasta posibilitate:

“Actul asta este, din punctul meu de vedere, inutil. Daca vrei a faci un astfel de pas, poti sa-l faci la biserica, in fata lui Dumnezeu. Mai departe, sa mergi la primar, sa semnezi actele ca apoi sa ajungi la divort, e in plus. Daca iubesti pe cineva, il iubesti si cu si fara acte.” – declara Catalin pentru acceeasi emisiune televizata.

Lui Catalin Botezatu ii plac copii insa se teme ca stilul de viata nu i-ar permite sa fie un tata foarte bun. Acesta nu stie daca ar avea timpul sau rabdarea sa creasca un bebelus, la fel cum o fac tatii obisnuiti. Insa fotografiile cu finutul sau, Alek Nicolas, arata cat de bine i-ar sta ca proaspat tatic. Fanii sai au tinut sa ii aprecieze aceasta postura si sa incearca sa-l convinga sa adopte postura de tatic.

[fbembed]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=777331842311158&set=pcb.777339102310432&type=1&theater[/fbembed]

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.