zoot

Uita de botox! O piele tanara prin palmuire

Palmuirea fetei

Ai plati sa fii palmuita peste fata? Aceasta practica tailandeza promite sa-ti intinereasca chipul. Se crede ca tehnica traditionala poate reduce ridurile, micsora porii si intinde pielea.

Tehnica ajuta produsele cosmetice sa se absoarba mai bine in piele si ajuta pielea uscata dupa curatare. Datorita stimularii microcirculatiei, pielea devine mai ferma si mai tonifiata. Poti folosi tehnica de palmuire a fetei imediat dupa ce ti-ai curatat fata. In loc sa o stergi cu un prosop, palmuieste-ti fata pana se usuca. Sau inlocuieste miscarile circulare de masaj prin care accelerezi penetrarea cremei de fata in piele cu palmuirea.

Teorectic, te poti palmui si singura. Nu trebuie decat tii cotul si incheietura mainii relaxate si sa nu uiti sa-ti dai jos bijuteriile. Degetele se tin impreuna in causul palmei, se incepe cu o presiune usoara dupa care se aplica lovituri mai puternice. Se poate folosi si palma sau marginea palmei, alternativ. Desi suna puternic, nu se aplica o presiune parea mare iar intregul ritual nu dureaza decat cateva minute.

Daca totusi ti se pare o practica extrema, poti incerca tapotarea, o tehnica de masaj care presupune atingeri ritmicepe piele. Ambele tehnici aduc sangele la suprafata si cresc nivelul de sange, de oarece stimuleaza nervii. In acelasi timp, relaxeaza si promoveaza o stare de bine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.