zoot

Tutorial model de unghii in zig-zag (foto). Incearca-l de Halloween

In apropierea sarbatorii de Halloween iti propunem manichiura in zig-zag avand la baza o tehnica simpla si rapida care n-ar trebui sa-ti consume prea mult. Incepem astfel seria de recomandari de modele de unghii de Halloween ca tu sa te poti costuma in tematica acestui eveniment.

 

Tutorial model de unghii in zig-zag (foto)

Pentru a realiza acest model de unghii vei avea nevoie de doua culori, una mai deschisa – iti recomandam nude-ul si una mai inchisa – iti recomandam rosul burgund, in tendinte, potrivit tematicii de Halloween, un lac de unghii cateva bucatele de scotch, o foarfeca, o penseta si aproximativ 10-15 minute.

Se taie o bucata de scotch cu ajutorul unei foarfeci cu model in zig-zag. Daca nu dispui de una sau daca nu iti doresti un model simetric. decupeaza strategic modelul. Dupa ce tai bucata de scotch din rola, lipeste-o de cateva ori pe mana pentru a-i mai lua din lipici.

tutorial model de unghii zig zag 1

Lipeste banda de scotch pe unghie insa abia dupa ce te-ai asigurat ca primul strat este complet uscat, altfel risti sa strici toata manichiura. Dupa ce ai lipit-o aplica un strat de oja inchis la culoare, asteapta cateva secunde si indeparteaza banda cu ajutorul unei pensete pentru a avea o mai mare precizie.

tutorial model de unghii zig zag2

Dupa ce ai obtinut modelul dorit, aplica un strat de lac protector (top coat) care niveleaza straturile sau daca preferi diferenta vizibila intre cele doua straturi de oja, tocmai pentru ca este Halloween-ul atunci renunta la a mai aplica un lac pe deasupra.

tutorial model de unghii zig zag 3

Iata si rezultatul final cu care te vei mandri prietenelor. O manichiura simpla si usoara, tocmai potrivita pentru tematica petrecerii de Halloween:

modele unghii zig zag

Credi poze: chloesnails.blogspot.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.