zoot

Tutorial: Manichiura vintage semiluna cu bulinute

Deja stii ca manichiura semiluna este una dintre cele mai populare manichiuri din acest sezon iar bulinutele mici, atent punctate o imping spre sfera vintage, dandu-i un aer inedit. Pentru a realiza aceste modele de unghii ai nevoie de o oja Nude sau crem pentru baza unghiei, o oja neagra pentru bulinute, un instrument de punctare (sau o scobitoare pentru a-l substitui) si o pensula subtire de nail art pentru a evidentia semiluna.

Tutorial: Manichiura vintage semiluna cu bulinute


Se aplica primul strat de oja crem, lasand libera portiunea semilunei de sub cuticule. Daca semiluna nu a iesit perfecta cu mana libera, te poti folosi de o pensula imbibata in dizolvant de unghii pentru a o corecta. Daca iti lipseste dexteritatea poti utiliza sabloane de manichiura frantuzeasca.

Pe baza unghiei, sub semiluna, se puncteaza buline mici cu ajutorul capatului subtire al instrumentului de punctare. In locul acestuia poti folosi o scobitoare.

Pentru a evidentia semiluna, vei folosi o pensula subtire de nail art si o oja aurie. Daca nu ai dexteritate, poti sari peste acest pas.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.