zoot

Tutorial machiaj de seara cu produse L’Oreal Paris

Alexandru Abagiu, makeup artist L’Oreal Paris, iti propune un machiaj de seara seducator si simplu, folosind patru produse cosmetice L’Oreal.

  1. Se distribuie uniform fondul de ten L’Oreal Infallible pe intreaga suprata a tenului, coborand spre gat.
  2. Se contureaza ochii cu ajutorul eyelinerului Perfect Slim. Se porneste dunga de la jumatatea pleoapei mobile spre exterior, cat mai aproape de radacina genelor. Se continua apoi de la mijloc spre coltul intern al ochilor cu tuse subtiri. Alexandru Abagiu traseaza coditia ochilor la final ca ambele sa arate la fel.
  3. Se aplica Mascara Volume Million Lashes So Couture atat pe genele superioare cat si pe cele inferioare, pornindu-se de la radacina genelor, in miscari de zig-zag spre varfuri. Pe genele inferioare se aplica mascara prin miscari de presare, insistand pe radacina acestora.
  4. Pentru buze a fost folosit rujul lichid Color Riche L’Extraordinaire. Alexandru Abagiu iti recomanda sa pornesti aplicarea rujului din centrul buzelor superioare spre colturile externe in cazul buzei superioare si de la colturile externe catre zona centrala in cazul buzei inferioare.

 Tutorial machiaj de seara cu produse L’Oreal Paris

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.