zoot

Tu cum iti porti unghiile la birou?

Cum iti porti unghiile la birou? Popularitatea excesiva a nail-art-ului, multitudinea texturilor disponibile si formele indraznete si extravagante ale unghiilor pe care le vedem pe catwalk ne tenteaza intr-atat incat, aproape inconstient, trecem granita din contexul informal in cel formal. Suntem aici pentru a-ti aminti principiile unei manichiuri potrivite pentru birou:

Foto via Blognailedit.co
Foto via Blognailedit.co
manichiura birou

 

1. Lungimea unghiilor la birou

Alege o lungime versatila, care sa-ti permita sa-ti desfasori activitatile zilnice la birou. Cum mare parte a activitatii ti-o petreci lucrand pe calculator, unghiile lungi nu numai ca nu sunt potrivite pentru birou ci si incomode si prea putin practice. Insa nici cele foarte scurte, boyish, edgy nu sunt alegeri mult prea inspirate, lipsindu-le cu desavarsire feminitatea. Gaseste acel echilibru cu care nu poti da gres.

2. Forma unghiilor la birou

Printre cele mai versatile forme pe care le poti aborda intr-un mediu corporativ se numara forma patratata cu colturile rotunjite, forma semi-ovala sau ovala. Pastreza distanta fata de formele trendy care, automat, implica si o lungime considerabila: migdala sau stiletto.

3. Culoarea unghiilor la birou

Chiar si marile consumatoare de nail art pot face diferenta dintre un model de unghii potrivit pentru birou si unul fantezist, rezervat timpului liber. Intr-un mediu corporativ strict, clasicul french alaturi de nuantele nude raman alegeri versatile, cu care nu poti da gres.  Daca codul vestimentar este unul mai permisiv, poti adauga nuante pastelate, intr-o textura opaca sau transparenta, chiar tonuri de rosu, navy sau taupe.

Oja OPI Nude
Oja OPI Nude

Intr-un mediu creativ, flexibil si permisiv chiar si anumite modele de unghii nail art pot fi potrivite. Gandeste-te in termeni de manichiura french reinventata, precum varianta ruffian sau semiluna. Alegand culori potrivite spatiului corporativ precum nude-urile, pastelurile, tonuri potolite de rosu si burgund sau navy, poti iesi din cotidian, fara a atrage prea mult atentia asupra unghiilor tale. Un usor ombre se poate dovedi a fi acceptabil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.