zoot

Trucuri pentru cele mai reusite poze cu modele de unghii de pe Instagram

Ai reusit sa recreezi cea mai inedita manichiura? Fa-i o poza si impartaseste experienta intregii comunitatii de pe Instagram. Popularitatea post-ului depinde de calitatea pozei asa ca tine minte aceste trucuri:

trucuri poze cu modele de unghii instagram

  1. Pregateste-te

Curata excesul de oja de pe cuticule cu ajutorul unei pensule unghiulare imbibate in dizolvant de unghii, aplica un top coat pentru acel finish lucios si o crema de maini ca pielea ta sa arata grozav in poze.

  1. Alege cea mai buna sursa de lumina

Cauta lumina naturala, indreapta-te catre o fereastra sau mergi pe balcon.Lumina naturala reuseste sa puna in evidenta pigmentul lacului de unghii folosit si sa redea claritatea imaginii chiar daca nu folosesti cel mai performant aparat de fotografiat. Daca nu poti miza pe lumina naturala, amplifica sursa de lumina artificiala, apeland la o lampa de birou.

  1. Gandeste fundalul si pozitia

Chiar daca focalizezi obiectivul pe unghiile tale, de cele mai multe ori fundalul apare in imagine iar daca vrei ca poza sa atraga, gandeste-te sa apelezi la cateva artificii: cuibareste-ti mana intr-un pulover, tine in mana o sticluta de oja sau orice alt obiect, porta un inel masiv sau alte accesorii care ies in evidenta. Asigura-te ca fundalul nu este prea incarcat si alege o pozitie eleganta, cu degetele apropiate.

  1. Focalizeaza

Nu-ti fie teama sa te apropii cat mai multe de unghii pentru a surprinde modelul cat mai clar. Daca n-ai sarit peste prima etapa, aceea de retusare a manichiurii, unghiile tale vor arat grozav in poze. Fa cat mai multe poze pana prinzi cadrul dorit. Este mai usor sa poti alege dintre zeci de poze bune decat sa editezi cateva cadre.

  1. Retuseaza

Instagram iti ofera cateva filtre grozave precum ‘walden’ sau ‘amaro’ care umbresc marginile, concentrand lumina pe centrul imaginii, insa nu trebuie sa te limitezi la ele. Descara o aplicatie Photoshop, precum facetune si pozele tale cu modele de unghii vor arata de fiecare data grozav.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.