zoot

TRUCURI pentru alungirea unghiilor scurte / late

Ingrijirea impecabila a unghiilor alaturi de alegerile corecte in materie de forma si lac de unghii au o mare putere de transformare a unghiilor scurte si late, conferind un incredibil efect de alungire:

 

1. Ingrijirea cuticulelor

Impingandu-ti cuticulele catre baza cu ajutorul betisorului special, capeti cativa mm in lungime, alungind patul unghiei. Cuticulele sunt impinsa catre baza dupa ce ai aplicat un ulei de cuticle. Excesul se indeparteaza cu ajutorul clestelui special sau cu o forfecuta, avand grija sa nu tai mai mult decat necesar.

Ingrijirea cuticulelor este esentiala, in special in cazul unghiilor scurte, cand intreaga atentie este focalizata in jurul semilunei. Uleiul de cuticule se poate reaplica periodic, la doua zile sau chiar zilnic, masandu-se in piele pentru un aspect impecabil al manichiurii tale.

2. Alegerea formei potrivite

Alegerea formei corecte din punct de vedere anatomic se face tinand cont de forma naturala a unghiilor tale. De regula, formele cele mai avantajoase pentru unghiile scurte sunt cele ovale si semi-ovale, cu colturile usor rotunjite. Luand din latime, alungesc. Forma se da inainte de aplicarea lacului de unghii, folosindu-se pila intr-o singura directie.

Te poti ghida dupa infograficul de mai jos in alegerea formei potrivita:

infografic FORMA UNGHIEI fucsia.ro

3. Alegerea lacului de unghii si modul de aplicare

In alegerea lacului de unghii potrivit pentru unghiile scurte, te poti ghida dupa nuante de oja deschise, in special nude si diferite tonuri de pastel. Sunt optiuni elegante, care alungesc si fac un real favor unghiilor scurte, putand fi purtate atat la birou cat si in timpul liber.

culori de oja pentru unghiile scurte

Nu te gandi ca trebuie sa te indepartezi definitiv de nuantele intens pigmentate sau cele inchise la culoare. Daca alegi sa le aplici pe acestea din urma, nu trebuie decat sa tii cont de un truc simplu: lasa un spatiu de cativa milimetri in colturile exterioare ale unghiilor pentru a alungi patul unghiei. Acest truc se va dovedi a fi extrem de util mai ales in cazul unghiilor late.

modele de unghii care alungesc

Nici nail-art-ul nu trebuie neglijat in totalitate. De la manichiura in dungi verticale care alungeste, la diferite tehnici de manichiura nail art care implica tonuri de pastel si nude (ombre, water marble, french cu o singura linie fina pentru delimitarea varfului unghiei, unghia accent) ai o multitudine de optiuni dintre care sa alegi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.