zoot

Trucuri istete pentru o coada de cal GLAM

Coada de cal nu trebuie sa fie neaparat o coafura banala. Daca combini volumul, textura si cateva trucuri istete, obtii o coafura glam pe care o poti purta cu succes la orice petrecere. Dat fiind faptul ca este vorba de doua cozi de cal suprapuse, ambele lucrate pe o textura ondulata, parul pare mai lung.

Vei avea nevoie de:

  • Un ondulator pentru a imprima textura parului tau
  • Un pieptene cu dinti rari, pentru tapat
  • 1 clips pentru sectionarea parului
  • 2 elastice de par
  • Cate agrafe pentru fixarea coafurii
  • Spray de textura (volumizator) si fixativ.

COADA DE CAL GLAM


Pentru aceasta coafura coada de cal vei avea nevoie de foarte mult volum si textura. Le poti obtine uscandu-ti parul umed cu peria de volum si uscator, urmand ca, ulterior sa imprimi bucle cu ajutorul unui ondulator. Daca ai par fin si moale, pulverizarea unui spray de textura te poate ajuta atat cu volumul, textura, aspectul final si rezistenta coafurii.

Fa-ti un elastic bungee: Pentru aceasta coafura, Kykhair foloseste un elastic bungee improvizat. Il poti recreea si tu, atat de usor: Insereaza cate o agrafa in capetele unui elastic de par subtire pentru a te bucura de mai mult control.

Pasul I – Sectioneaza partea superioara a calotei si prinde-o cu un clips, pentru a nu-ti sta in cale.

Pasul al-II-lea – Adu-ti tot parul pe spate si imparte-l in doua. Prinde prima coada de cal, sub sectiunea superioara: insereaza agrafa aproape de scalp, rasuceste elasticul in jurul cozii de cal si fixeaza capatul elasticului cu ultima agrafa.

Pasul al-III-lea – Prinde a doua coada de cal, sub prima, folosind aceasi tehnica.

Pasul al-IV-lea – Finiseaza coafura. Tapeaza ambele cozi de cal pe lungimea firului de par si aranjeaz-o pe prima peste a doua astfel incat sa acopere elasticul. Desprinde sectiunea superiora din clips, tapeaza pentru volum si prinde-o in jurul primului elastic. Insereaza cateva agrafe de par pentru a fixa coafura si a reduce riscul ca elasticul sa fie sesizat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.