zoot

Cum sa pozezi pentru a arata bine in fotografii (2)

Adio fotografii nereusite! Continuam seria trucurilor folosite de vedete pentru a arata bine in fotografii cu alte cateva idei la care, probabil, nici nu te gandeai.

 

4. ‘Zambeste’ cu ochii

Image.net
Image.net

Uita-te la camera cu ochii pe jumatate intredeschisi, incordeaza-ti pleoapa inferioara si relaxeaz-o pe cea superioara. Cand apelezi la acest truc preferat al vedetelor, obtii asa-zisii ‘ochi de dormitor’, senzuali si seducatori. Un strop de Visine si o pereche de gene false perfectioneaza acest look. Necesita putina practica in oglinda, dar nu este o tehnica pe care sa n-o poti invata.

5. Balanseaza-ti corpul

Foto: Image.net
Foto: Image.net

Postura dreapta in fata aparatului de fotografiat este rareori magulitoare. Secretul celebritatilor de la Hollywood consta in balansarea corpului, usor intr-o parte, in timp de chipul ramane neinclinat in fata camerei. Asta presupune sa aduci unul dintre picioare in fata, usor indoit, o postura completata perfect de mana opusa odihnita lejer pe solduri (in cazul in care nu ai un plic sau un sal de tinut in mana). Unghiurile create flateaza orice silueta.

Foto: Image.net
Foto: Image.net

6. Aseaza-ti mana in sold

Bratul lipit de corp poate parea mult mai gros decat in realitate. Desi se bucura de brate sculptate, vedetele apeleaza la un truc: isi aseaza cu gratie mana in sold. Studiaza in oglinda unghiurile care te avantajeaza si ia-ti postura in functie de aparatul de fotografiat.

Foto: Image.net
Foto: Image.net

7. Perfectioneaza-ti zambetul

cum sa pozezi 5
Foto: Image.net

Cauta-l in oglinda! Zambetul larg, cu dantura la vedere, zambetul intredeschis sau cel subtil si misterios te avantajeaza? Daca optezi pentru un zambet larg, trece-ti limba peste dinti inainte de a zambi la camera. Dintii capata o pelicula umeda si vor straluci in poze.

8. Inclina-ti usor capul

Foto: Image.net
Foto: Image.net

Gaseste-ti ‘partea’ care te avantajeaza si inceaca s-o expui mai mult in fata camerei, inclinand usor capul spre stanga sau dreapta. Chipul tau capata dimensiune si trasaturile sunt puse mai bine in evidenta decat atunci cand te situezi pe aceeasi linie cu camera.

9. Perfectioneaza-ti baza de machiaj

cum sa pozezi 7
Foto: Image.net

Esti sigura ca tenul tau ca trece testul experientei high-definition a noilor aparate de fotografiat? Machiajul HD si cel airbrush te pregatesc pentru camera, conferindu-ti o acoperire puternica, fara a incarca excesiv tenul. Bronzerul, blush-ul si iluminatorul sunt trei produse absolut necesare pentru conturarea si iluminarea chipului.

10. Atitudine!

cum sa pozezi 8
Foto: Image.net

Oricum ai alege sa pozezi, fa-o cu incredere! Priveste aparatul de fotografiat ca pe cel mai bun prieten care abia asteapta sa-ti scoata in evidenta atuurile.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.