zoot

Trucul saptamanii: deschide-ti privirea

Deschide-ti privirea si vei parea mai alerta. Chit ca vei folosi aceste trucuri in cazului unui machiaj de zi sau a unui de seara, privirea evidentiata este seducatoare si nu se dura mult pana se va face remarcata:

 

trucuri machiaj ochi

1. Pregateste-ti ochii pentru machiaj

Aplica o crema speciala pentru zona din jurul ochilor, efectuand miscari circulare. Uniformizeaza culoarea pleoapei superioare folosind un primer de ochi crema, pe care-l aplici la cateva minute dupa hidratare.

 

3. Da forma sprancenelor

Rama chipului tau, atat de expresive, iti pot transforma expresia intregului chip. Daca vrei sa-ti scoti ochii in evidenta, arcuieste-le subtil in punctul cel mai inalt al sprancenelor. Il vei gasi trasand o linie imaginara din varful nasului catre mijlocul pupilei.

Foloseste un creion de sprancene ascutit pentru a trasa tuse fine care imita firul de par. Efectul de lifting se remarca instant.

 

3. Evidentiaza-ti pliul ochilor

Accentuandu-ti pliul ochilor, chit ca ai unul pronuntat sau nu, vei da profunzime privirii si un aspect tineresc. Poti folosi un fard maro intr-un ton mediu si o pensula de blending, difuzandu-l din pliu catre arcada.

 

4. Aplica iluminator

Deschide-ti privirea instant cu ajutorul iluminatorului. Acesta se aplica in doua zone cheie, in care lumina cade in mod natural. Este vorba de colturile interne ale ochilor si arcada, sub punctul cel mai inalt al sprancenelor. Daca ai formula cremoasa, il poti aplica cu degetele. Poti inlocui iluminatorul cu un fard bej deschis sau chiar alb, daca ai tenul foarte deschis la culoare, caz in care vei folosi pensula de blending.

 

5. Evidentiaza-ti baza genelor superioare

Folosind un eyeliner negru sau un dermatograf maro bine ascutit cu care sa trasezi tuse fine exact la radacina genelor. Daca ai dexteritate, il poti folosi pe interior. In functie de machiajul dorit, poti trasa o scurta codita in sus pentru un lifting instant.

 

6. Aplica dermatograf alb pe conjunctiva ochilor

Alb, daca ai tenul deschis la culoare sau bej deschis daca esti bronzata. Acest truc de machiaj da impresia unor ochi mai mari, in lipsa unei linii de demarcatie. Pentru genele inferioare poti folosi mascara maro.

 

7. Curbeaza-ti si alungeste-ti genele

Nici un alt truc nu ofera un lifting instant la privirii precum o face o pereche de gene lungi si curbate. Daca genele tale naturale au o dimensiune cel putin medie, foloseste aparatul de curbat, presand o data la baza genelor pret de catea secunde apoi spre jumatatea lungimii acestora. Daca ai gene scurte, te poti orienta catre o pereche de gene false de zi de tip banda sau cateva gene false individuale, aplicate in colturile externe ale ochilor si vei obtine acea privire ridicata in colturi, de felina.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.