zoot

Trucul folosit de bloggerite pentru a se trezi cu un par grozav

Un volum extraordinar al parului se poate pierde peste noapte iar o coafura poate fi stricata de urmele lasate de elastic. Nici sa dormi cu parul liber nu este o idee buna caci se poate deteriora in timpul somnul. Bloggeritele au ajuns la un compromis istet care te va ajuta sa te trezesti cu un par grozav de fiecare data si nu ai decat cativa pasi de urmat:

Cum sa-ti prinzi parul peste noapte

Foto: Image.net
Foto: Image.net

1. Pulverizeaza sampon uscat la radacina parului si maseaza usor

2. Apleaca capul si periaza parul in profunzime de la radacina la varfuri.

3. Strange-l intr-o coada de cal inalta (ca si cum ti-ai prinde un mot in varful capului), rasuceste coada pana la varfuri apoi in jurul ei, formand un coc.

4. Fixeaza cocul cu un elastic spirala de tipul celor de mai jos.

Sweaty Betty Spiral Hair Toggle. Pret: 31 lei. Disponibil pe Polyvore.com
Sweaty Betty Spiral Hair Toggle. Pret: 31 lei. Disponibil pe Polyvore.com

Este incredibil cum iti pastreaza volumul peste noapte, ca si cum abia l-ai fi uscat cu peria de volum si uscatorul. Fara urme, linii de demarcatie, doar o textura usor ondulata care da atat de bine pe parul tuns in scari. Bineinteles, ar ajuta sa dormi pe o perna de matase in locul clasicului bumbac.

Incearca acest truc data viitoare cand vrei sa te trezesti cu un par grozav care nu mai are nevoie de stilizare suplimentara. Desprinde elasticul, aranjeaza-l cu mainile si pulverizeaza fixativ.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.