zoot

Trucul care te ajuta sa-ti conturezi perfect buzele de fiecare data

Delimiteaza perfect arcul lui Cupidon si confera definitie buzelor cat si un strat aderent inainte de aplicarea rujului, un truc de machiaj pe care-l poti folosi de fiecare data, indiferent de tonul culorii si forma buzelor:

Contur buze x
Foto: Butter London

Cum sa-ti conturezi buzele cu un creion contur pentru buze

Alege un creion contur pentru buze intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a rujului. Marcheaza arcul lui Cupidon printr-un X apoi extremitea inferioara si marginile buzelor. Tot ceea ce trebuie sa faci ulterior este sa unesti liniile curbe create pentru a-ti contura perfect buzele.

Dar nu te opri aici. Alege sa aplici conturul de buze pe toata suprafata buzelor si tapoteaza buzele pe un servetel pentru a indeparta excesu de pigment. Stratul de contur confera o mai buna aderenta rujului de buze si vei observa ca rujului rezista mai mult timp pe buzele tale.

Nu uita insa sa alegi acelasi ton contur – ruj. Diferenta dintre cele doua ar trebui sa fie aproape imperceptibila pentru a obtine un aspect cat mai natural. Dupa ce ai aplicat conturul, foloseste o pensula de buze pentru a veni cu un strat de ruj. Tapoteaza din nou buzele pe servetel si retuseaza cu culoare.

Prin aplicarea conturului si rujului de buze in mai multe straturi, obtii un machiaj rezistent, apropiat de perfectiune, cu aspect natural. Acest truc functioneaza nu numai cand aplici un ruj intens ci si versatilul nude.

Desi poti sari oricand peste contur, acesta vine cu numeroase beneficii:

  • Confera simetrie buzelor si rectifica forma
  • Evidentiaza conturul si scoate in evidenta arcul lui Cupidon
  • Impiedica rujul sa se intinda peste marginile buzelor
  • Confera un strat aderent atunci cand este aplicat pe toata suprafata buzelor si rujul aplicat peste suprafata conturata rezista mai mult!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.