zoot

Trucul acesta este grozav pentru a indeparta oja permanenta

Cum sa indepartezi oja permanenta

Ai multe motive pentru care sa te simti recunoscatoare internetului. Acest truc este doar unul dintre ele.

Oja permanenta a revolutionat felul in care percepem manichiura pentru cel putin doua motive. Are un finisaj perfect lucios si rezista pe unghii. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de indepartarea ei, apar bataile de cap. Pe langa faptul ca oja permanenta este greu de indepartat, unghia ramane uscata si vizibil slabita, ba chiar predispusa ruperii.

Dar lucrurile nu trebuie neaparat sa se prezinte asa. Exista o modalitate simpla de a indeparta oja permanenta si nu, nu trebuie sa faci o programare la salon. Daca vrei sa indepartezi oja permanenta acasa, fara batai de cap si fara sa-ti distrugi unghiile, ai nevoie de:

  • Discuri demachiante din bumbac
  • Dizvolvant de lac de unghii pe baza de acetona
  • Folie de aluminiu de bucatarie

Cum se indeparteaza oja permanenta de pe unghii

Acum ca ti-ai procurat cele necesare si le ai la indemana, putem incepe.

Taie o bucata de folie alimentara din aluminiu in bucati de 10x10cm cat sa-ti permita sa poti infasura degetul. Intinde-le pe suprafata de lucru pentru a le avea la indemana. Pregateste si cele 10 discuri demachiante.

Inmoaie discul demachiant in accetona si infasoara-l in jurul unghiei, presand. Incepe cu degetul aratator al mainii stangi apoi ia o bucata de folie de aluminiu si infasoar-o peste. Strange bine folia si continua cu celelalte unghii. Lasa degetele mari la sfarsit.

Asteapta ca accetona sa penetreze oja permanenta, aproximativ 5-10 minute. Daca vorbim de o manichiura cu gel, poti astepta pana la 15-20 de minute. Poti indeparta o folie pentru a vedea daca oja este suficient de slabita si se curata cu usurinta, fara a freca.

Indeparteaza folia stergand suprafata unghiei si trece un disc demachiant peste unghie pentru a indeparta ultimele impuritati. Spala-te bine pe maini cu un sapun bland si hidrateaza-ti unghiile cu ulei de cuticule sau crema pentru maini si unghii.

Dizvolvantul pe baza de acetona nu este cel mai prietenos cu pielea. Daca ai piele sensibila, este posibil ca aceasta metoda sa nu fie pentru tine. In plus, daca simti o senzatie de arsursa sau mancarime, indeparteaza imediat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.