zoot

Tricouri inscriptionate in 2014. Transmiti mesaje fara a rosti o vorba

Colectia de tricouri inscriptionate in primavara-vara lui 2014 m-a lasat fara cuvinte. In fond, vorbele sunt de prisos cand tricoul tau transmite mesajul dorit. Nu, nu vorbim aici de un mesaj subliminal ci de unul fatis, indraznet, printat pe tricou in cele mai inedite fonturi. In vara aceasta iti va fi atat de usor sa te exprimi cu ajutorul unui tricou inscriptionat. Iata ce poti gasi prin magazine:

La Pull and Bear gasesti cea mai impresionanta colectie de tricouri inscriptionate. Efectiv, iti va fi greu sa alegi mesajul dorit pentru ca te vei regasi in marea lor majoritate. De la mesaje motivationale prin care poti sa inspiri fiecare trecator “We can be heroes!” sau “Find your happy place!” la mesaje indraznete “Watch out! I broke a million hearts!” . Alte mesaje sunt pur si simplu scurte, de tipul “Weird.o” sau “Girls”, cat despre preturi, acestea incep de la 29 lei. Trebuie neaparat sa dai o fuga in magazinele Pull & Bear in aceasta primavara!

tricouri inscriptionate 2014. pull and beartricouri inscriptionate 2014. pull and beartricouri inscriptionate 2014. pull and bear
tricouri inscriptionate 2014. pull and beartricouri inscriptionate 2014. pull and beartricouri inscriptionate 2014. pull and bear

Nici brandurile Zara si Mango nu le lasa mai prejos. La Zara gasesti mesaje indraznete de tipul “Snob. Noblesse oglige” (Pret tricou: 89 lei) iar la Mango mizezi pe simplitate: simplitatea croielii, simplitatea mesajului “Simplicity” (Pret tricou: 69 lei) pentru ca in aceasta vara nu ne straduim prea mult.

tricouri inscriptionate 2014. zara
tricouri inscriptionate 2014. mango

Tricourile inscriptionate de la Stradivarius ne amintesc cat de frumoasa si uimitoare este viata. Ne aduc instant in prezent, indemandu-ne sa traim clipa si sa iubim. Pret tricou: 59 lei / 39 lei (de la stanga la dreapta).

tricouri inscriptionate 2014. stradivarius
tricouri inscriptionate 2014. stradivarius

La Blanco mesajele sunt dispuse pe toata suprafata tricoului, in diferite fonturi care iti capteaza instant atentia. Mesajele sunt la fel de puternice si transmite vibratii pozitive.

tricouri inscriptionate 2014. blanco 1
tricouri inscriptionate 2014. blanco 1

Oferta de tricouri inscriptionate in 2014 depaseste orice imaginatie si inspira prin profunzimea mesajelor transmise. Un astfel de tricou devine un must in sezonul cald.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.