zoot

Trendy: Aplica rujul in degrade

Adopta si tu acel look de papusa, recreand ideea de ochi mari si buze mici, pline in centru, un trend asiatic care castiga din ce in ce mai multa popularitate:

Foto: Maybelline
Foto: Maybelline
  1. Pregateste baza

Orice tehnica si orice formula de ruj arata mult mai bine pe buzele ingrijite. Exfoliaza usor cu un scrub natural si hidrateaza intens cu ajutorul unui balsam de buze. Tapoteaza cu un servetel pentru a indeparta excesul, apoi aplica un strop de corector, intr-o formula cremoasa, pentru a uniformiza culoarea buzelor. Tapoteaza din nou cu un servetel.

  1. Aplica rujul in centrul buzelor

Acum ca ai o baza perfecta, foloseste un ruj de tip creion (vezi: Maybelline NY Lip Studio Color Blur Matte Pencil) si aplica-l in centrul buzelor, difuzandu-l de la interior catre exterior si catre colturile buzelor, cu ajutorului degetului aratator sau cu un buretele special. Centrul buzelor concentreaza pigmentul de culoare care, ulterior, este difuzat catre colturi pentru a obtine efectul ‘degrade’. Secretul este sa nu atinge conturul buzelor si nici sa ajunga pana in colturile exterioare.

Look-ul obtinut este foarte inocent si fresh, ideal pentru a completa un machiaj de zi. Are la baza o tehnica simpla pe care o vei stapani imediat caci nu presupune dexteritate si nici abiltiati demne de un make-up artist. Ideala pentru momentele cand esti pe fuga si vrei un strop de culoare, discret si natural, o tehnica de aplicare a rujului pe care o poti recreea in timp ce astepti la semafor, in oglinda retrovizoare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.