zoot

Trei tutoriale Nail Art pentru incepatoare

Daca abia ai prins gustul artei pe unghii, iata ce modele de unghii poti crea cu un minim de efort. Vei dori sa incepi cu tehnici simple care nu presupun o mare dexteritate si nici mult timp investit. Curand te vei specializa si vei putea crea modele de unghii inedite

Tutoriale Nail Art pentru incepatoare – Imprimeu Ziar

Este foarte usor sa obtii modele de unghii cu imprimeu de ziar si nici nu ai nevoie de multe ustensile, ci doar de cateva bucati de ziar si alcool. Vei umple un pahar mic cu alcool si vei introduce unghia pe care anterior ai aplicat un strat de oja si ai lasat-o sa se usuce. Apoi vei aseza bucatica de ziar deasupra unghiei si vei presa usor. Vei curata marginile degetului si vei fixa manichiura cu un top coat. Este probabil unul dintre cele mai simple tutoriale nail art pentru incepatoare.

tutoriale nail art incepatoare (1)

Tutoriale Nail Art pentru incepatoare – Tehnica Stropi

O alta tehnica simpla de nail art este splatter sau manichiura cu stropi. Pentru a nu te murdari, iti vei inveli degetul cu scotch, lasand libera doar suprafata unghiei. Pe o foaie de hartie vei presara culorile de oja cu care vrei sa-ti stropesti unghiile. Vei imbiba un pai in oja si vei sufla prin el pe unghie. Ai mare grija sa nu tragi din pai ci doar sa sufli, daca nu vrei sa inhalezi oja, ceea e e foarte nociv.

tutoriale nail art incepatoare (2)

Tutoriale Nail Art pentru incepatoare – Stantarea

Daca esti incepatoare si totusi vrei modele de unghii cu efect inedit, oja matrita cu stampila este potrivita pentru tine. In tutorialul de mai jos poti vedea cum se foloseste si cand de simplu este sa obtii modele de unghii stantate.

tutoriale nail art incepatoare 4)

tutoriale nail art incepatoare (3)

Vezi si alte tutoriale nail-art pentru incepatoare pe NailArt101

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.