zoot

Trei tratamente naturale pentru unghii care chiar functioneaza

Iti doresti unghii lungi si tari? Tratamentele naturale pot veni in ajutorul tau atata vreme cat le tratezi cu seriozitate. Au nevoie de ceva mai mult timp pentru a-si dovedi eficacitatea iar tu poti obtine rezultate doar daca perseverezi. Iata trei remedii naturale pentru unghii pe care noi le-am incercat de-a lungul timpului:

 

Tratament cu ulei de masline pentru unghii.

Uleiul de masline este un aliat de nadejde in lupta impotriva unghiilor moi, care se exfoliaza si se rup repede. Singurul motiv pentru care esueaza este lipsa perseverentei. Iti propun sa repeti acest tratament cu ulei de masline, in fiecare seara timp de o luna apoi de doua ori pe saptamana in luna imediat urmatoare.

Pregateste cateva tampoane cosmetice sau vata si incalzeste foarte usor uleiul. Ia un tampon cosmetic, introdu-l in ulei, verifica-i temperatura si apoi fa-ti un masaj al fiecarei unghii in parte. Mai aplica un strat si introdu-ti mainile intr-o pereche de manusi. Ramai cu ele peste noapte sau cel putin 30 de minute.

tratament natural pentru unghii cu ulei de masline

Tratament cu ulei de arbore de ceai si vitamina E

Iata un alt tratament natural pentru unghii care chiar functioneaza. Maseaza unghiile, inainte de culcare, cu un amestec de o lingurita de ulei de arbore de ceai si cateva picaturi de vitamina E pe care o gasesti in farmacie. Poti gasi ulei arbore de ceai pe mamanatura.ro

vitamina e pentru unghii

 

Tratament natural pentru unghii cu bere, ulei de masline si otet de mere

Bucura-te de beneficiile bauturii aliment intr-o combinatie inedita care se comporta ca un remediu natural pentru unghiile fragile. Amesteca jumatate de cescuta de ulei de masline, cu jumatate de cescuta de otet de mere si o ceasca de bere proaspata. Introdu-ti mainile in aceasta solutie si inmoaie-le pret de min. 15 minute.

ulei arbore de ceai pentru unghii

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.