zoot

Trei tipuri de coafuri cu bucle inspirate de trei vedete diferite (Video)

Coafurile cu bucle pot lua nuante diferite in functie de tipul buclei, diametrul ondulatorului dar si tehnica folosita. Variand aceste trei aspecte poti obtine tot timpul coafuri noi, reinventandu-ti permanent look-ul. Cele trei coafuri cu bucle de mai jos sunt inspirate de vedete: Kim Kardashian, Jenifer Lopez si Beyonce.

 

Coafuri cu bucle inspirate de Kim Kardashian

Ideale pentru parul lung, sunt atat de senzuale. Usoare si practice, iti confera un aer ultra sic, de vedeta! Au textura, miscare si sunt stralucitoare. Pentru a realiza aceasta coafura cu bucle vei avea nevoie de: o perie de par, agrafe, clipsuri pentru sectionarea parului, ondulator cu diametrul de 1 inch, spray protector pentru caldura si spray pentru luciu.

Vei incepe prin a aplica sprayul protector. Apoi iti vei peria parul si il vei sectiona in doua parti. Izoleaza o sectiune si imparte-o pe cealalta in sectiuni mici pe care le vei ondula dinspre fata, rasucindu-le pe ondulator de la maner spre varfuri. Aceasta este secretul buclelor lejere inspirate de Kim Kardashian. Dupa ce ai ondulat sectiunile, rasuceste-le sub forma de bucla acordeon, prinse cu agrafe. Astfel se vor raci natural si vor rezista mai mult. Vei continua sa iti ondulezi tot parul de o maniera similara. Asteapta 15 minute inainte sa indepartezi buclele prinse. Dupa ce ai indepartat agrafele, foloseste un ser pentru luciu / stralucire.

 

Coafuri cu bucle inspirate de Jenifer Lopez

Aceasta coafura cu bucle este simplu de realizat si rapida, in acelasi timp. Vei avea nevoie de: un spray protector pentru caldura, o placa de par, cateva clipsuri pentru sectionarea parului si ser pentru stralucire. Vei incepe prin aplicare sprayului protector, perierea si sectionarea acestuia in doua parti. Vei lucra fiecare parte pe rand si te vei folosi de clipsuri pentru a-ti sectiona parul in suvite mai mici. Vei lua fiecare suvita pe rand, vei trece cu placa de par peste suvita si o vei rasuci la varfuri.

 

Coafuri cu bucle inspirate de Beyonce

Cred ca ti-ai dorit macar o singura data sa ai buclele voluminoase si bine-definite ale lui Beyonce. Pentru aceasta coafura vei avea nevoie de un ondulator cu diametru foarte subtire. Se vor lua suvite mici si se vor ondula toate in aceeasi directie, dinspre fata.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.