zoot

Trei tendinte in materie de beauty de incercat ASAP

Tendinte machiaj 2017

Toamna vine si ea cu noi propuneri in materie de machiaj. Daca unele sunt potrivite numai pe podium sau la petreceri tematice, pe altele le putem adopta cu usurinta, chiar si in cadrul unui machiaj de zi.

RUJUL MARO

O sursa de inspiratie majora din anii ’90, rujul maro se intoarce in acest sezon doar ca de aceasta data este deosebit de modern si fresh, nicidecum pamantiul incadrat de un contur cu cel putin doua nuante inchise la culoare. Il gasesti in foarte multe nuante, potrivite pentru orice ton al pielii, de la tonuri calde de cafea cu lapte la ciocolata amaruie cu un finisaj ultra lucios. Daca ai pielea deschisa la culoare, alege tonuri de ruj maro reci, cu o tenta de gri sau lila iar daca ai pielea inchisa la culoare, alege tonuri calde, cu tenta rosiatica.

SPRANCENELE STUFOASE

Sprancele groase, dese si umplute cu fard nu ne sunt straine doar ca in acest sezon este vorba de alt look. Unul mai relaxat si lipsit de griji. Acesta nu-i un motiv sa nu-ti mai pensezi sprancenele. Ideea este sa obtii un look rebel dar totusi ingrijit. Periaza-le in sus pentru a le infoia apoi foloseste un rimel maro pentru a le fixa. Poti folosi creioane de sprancene bine ascutite pentru a imita firele de par si a umplu golurile din sprancene. Rezultatul? O privire definita, potrivita atat pentru zi cat si pentru seara.

COLTURILE INTERIOARE ALE OCHILOR ILUMINATE

Tocmai cand credeam ca stim totul despre iluminarea fetei, makeup artistii si influencerii de pe Instagram ne dovedesc contrariul. Cunoscut si ca un truc care-ti mareste ochii si-ti face placerea sa para mai alerta, iluminarea colturilor interioare ale ochilor functioneaza. Foloseste iluminatorul obisnuit sau un fard deschis la culoare. Pentru un machiaj de seara poti indrazni sa folosesti si culoare: auriu, roz, piersica, chiar si gaben, orice fard pal care arata fresh.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.