zoot

Trei produse mai putin cunoscute pentru o manichiura perfecta

Ramura produselor de ingrijire a unghiilor a evoluat atat de mult incat ne confera cate un raspuns pentru toate problemele noastre. Astazi iti vom prezenta trei produse mai putin cunoscute pentru o manichiura impecabila. Ne poti multumi mai tarziu!

 

Picaturile care accelereaza uscarea lacului pe unghii

Picaturi OPI pentru uscare rapida Drip Dry Lacquer Drying Drops. Pret: 75 lei. Detalii / Cumpara Online
Picaturi OPI pentru uscare rapida Drip Dry Lacquer Drying Drops. Pret: 67 lei. Detalii / Cumpara Online

Un alt produs mai putin folosit este formula speciala pentru uscarea rapida a lacului pe unghii. Nu ti-ai fi dorit sa-ti poti face manichiura si sa fugi pe usa fara a astepta o vesnicie pana se usuca oja pe unghie. OPI ne propune un produs inedit: DRIP DRY. Vine in forma lichida iar flaconul este prevazut cu pipeta. O singura picatura este suficienta pentru a-ti usca rapid oja. Accelereaza uscarea lacului de unghii si-ti inmoaie cuticulele datorita continutului de ulei de Jojoba si vitamina E. Aplica-l peste top coat si te vei bucura de o manichiura cu adevarat impecabila chiar si atunci cand esti in graba si nu dispui de timp.

Baza de unghii care se curata

Baza pentru lac de unghii Miss Sporty Peel Off Base Coat. Pret redus: 5.23 lei. Cumpara-l din magazin
Baza pentru lac de unghii Miss Sporty Peel Off Base Coat. Pret redus: 5.23 lei. Cumpara-l din magazin

Se comporta ca o baza in sensul ca se aplica inainte de aplicare lacului de unghii obisnuit doar ca nu are proprietatile unei baze. A fost special creata pentru a se curata de pe ungii. De ce ai vrea acest lucru? Imagineaza-ti cat este deficil sa indepartezi oja cu sclipici de pe unghii! Aplica o baza de unghii Miss Sporty Peel Off, asteapt-o sa se usuce complet apoi aplica unul sau doua straturi din lacul de unghii cu sclipici. Cand vrei sa-l indepartezi, foloseste un betisor de cuticule pentru a-l indeparta. Oja se curata usor iar tu numai ai nevoie de accetona.

Formula care subtiaza oja

orly solvent pentru subtierea ojei
Orly Nail Lacquer Thinner

Ai uitat capacul ojei desfacut si s-a ingrosat formula? Sau o folosesti de foarte mult timp si formula nu se mai intinde atat de  bine pe unghie? Foloseste o formula special creata pentru subtierea lacului de unghii. Spre deosebire de accetona si alte formule pentru dizolvarea lacului de unghii, nail thinner-ul nu afecteaza compozitia lacului de unghii si te ajuta sa-i prelungesti durata de viata. Cateva picaturi si oja ta va fi ca noua!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.