zoot

Trei moduri in care te poti trezi cu par grozav dis de dimineata

Trei moduri in care te poti trezi cu par grozav dis de dimineata

Chiar poti sa te trezesti cu un par lucios, cu volum si textura! Un par care are nevoie de o minima intretinere pentru a arata grozav inainte de a iesi pe usa in dimineata urmatoare:

 

1. Periaza-ti parul inainte de culcare

Foloseste o perie plata pentru a-ti descurca parul si pentru a redistribui sebuumul secretat de scalp pe toata lungimea firului de par. Daca ti se incurca parul des, foloseste o perie speciala precum Tangle Teezer.

2. Lucreaza produs de styling in par

Daca vrei sa recapti volumul pe care numai peria rotunda si uscatorul de par i-l poate imprima podoabei tale capilare, pulverizeaza sampon uscat la radacini, lasa-l cateva minute sa actioneaza apoi periaza-ti parul. Dimineata te vei trezi cu acelasi volum grozav.

Daca ai varfuri uscate lucreaza putin balsam leave-in pe varfuri sau maseaza-le usor cu ulei de argan inainte de culcare. Te vei trezi cu un par lucios si plin de vitalitate.

3. Dormi cu parul prins

In functie de textura parului pe care vrei sa o pastrezi sau sa o imprimi firului par, alege sa dormi cu parul prins sub forma de:

  • Prinde-ti o coada de cal inalta, prinsa slab cu un elastic pentru a pastra volumul radacinilor si textura linsa a parului.
  • Fa-ti un mot in varful capului , fixat lejer cu doua agrafe pentru a mentine volumul radacinilor si varfurile usor ondulate. Este o optiune excelenta pentru parul prins in scari.
  • Ruleaza parul pe o gogoasa de par la baza gatului pentru a-ti ondula varfurile peste noapte.
  • Dormi cu parul prins intr-o coada impletita la spate, desfa impletitura dimineata si pulverizeaza un spray pe baza de sare. Vei obtine bucle lejere de plaja.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.